5. august 2021
En ny multibane er på vej til Birkerød og klubben Skjold Birkerød. Pr-foto
En ny multibane er på vej til Birkerød og klubben Skjold Birkerød. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny multibane på vej til Birkerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny multibane på vej til Birkerød
Rudersdal - 27. marts 2015 kl. 05:24
Af Niels Hofma

70 klubber har ansøgt om støtte hos Nordea-fonden og Dansk Boldspil Union til en ny multibane. En af de heldige 14 klubber, som fik støtten, var Skjold Birkerød. Klubben ønsker, at den nye bane ikke blot skal benyttes af fodboldspillere, men af en bred skare af idrætsudøvere. Det var blandt andet derfor, at støtten gik til blandt andre Skjold Birkerød.

- Vi fik enormt mange gode ansøgninger og har i denne runde prioriteret baner, som er en del af en større helhed, et større aktivitetsområde og samarbejder med flere parter for at få flest muligt engageret i banerne. Banerne henvender sig ikke kun til eksisterende fodboldspillere, men alle som har lyst til at dyrke motion i fællesskab med andre, fortæller Christian Bordinggaard fra DBU i en pressemeddelelse.

Multibanen i Birkerød skal understøtte udviklingen af et permanent aktivitetssted for mange via et alsidigt aktivitets-, opholds- og idrætsanlæg, og Nordea-fonden og DBU støtter projektet med fem millioner kroner i 2015 og 20 millioner kroner samlet over fire år.

- Vi er glade for at bane vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Følgende klubber modtager tilskud fra Nordea-fonden og DBU's Multibanepulje 2015:

ACFC, Brande IF, HOGG Hesselager, Horsens FS, Mørkøv IF, Seest Boldklub, SHI - Skibsby-Højene IF, Frøstrup Hannæs IF, Gauerslund IF, Kjøbenhavns Boldklub, Koldby-Hørdum IF, Ramløse Idrætsforening, Skjold Birkerød og B.1903.

Banen i Birkerød bliver frit tilgængelig for alle døgnets 24 timer.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?