23. oktober 2019
Den nye formand for Birkerød Torvedage, Rikke Andersen, vil arbejde videre med at gøre torvemarkedet til en uundværlig del af gadebilledet hver lørdag i sommerhalvåret. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Den nye formand for Birkerød Torvedage, Rikke Andersen, vil arbejde videre med at gøre torvemarkedet til en uundværlig del af gadebilledet hver lørdag i sommerhalvåret. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand vil udvikle Torvedage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand vil udvikle Torvedage
Rudersdal - 08. juni 2019 kl. 04:38
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birkerød Torvedage er efterhånden blevet en fast del af bybilledet lørdag efter lørdag på torvet i Birkerød Hovedgade foran Kop & Kande.

Smykker, tøj, kunst, ting til hjemmet samt øl, vin, honning, brød, marinader, pestoer og andre delikatesser trækker folk til på sjette år, men i kulissen er sket en udskiftning. Det skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Den 14. maj overtog næstformand for torvedagenes bestyrelse Rikke Andersen nemlig tøjlerne fra Erik Lindgren som ny formand.

- Vi bytter plads. Erik har været en fuldstændig fantastisk formand i nogle år nu, og han har blandt andet været primus motor i bygningen af vores fine pavillon, hvorfra vi nu fast næsten hver lørdag har lunt og lækkert madsalg. Heldigvis fortsætter Erik i bestyrelsen som næstformand, hvor han skal koncentrere sig mere om udvikling af Birkerød Torvedage og det øvrige byliv, fortæller den nye formand.

Rikke Andersen er 66 år og flyttede til centrum af Birkerød fra Hillerød for tre og et halvt år siden. Hun er stoppet på arbejdsmarkedet, er single og har derfor tid til at passe posten som formand for lørdagsmarkedet.

Torvedagene har plads til 20 stadeholdere hver lørdag, hvor der også er forskellige former for underholdning og ofte også en vogn med streetfood.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Rudersdal Kommune og med Birkerød Handelsstandsforening, og vi arbejder konstant på at gøre dette samarbejde endnu bedre. Derudover vil vi gerne tiltrække flere foreninger og borgere, der måske har lyst til at arrangere eksempelvis en skak- eller backgammon-turnering. Det hele handler om at gøre Torvedagene spændende, varierede og gerne også overraskende. Det skal være en god oplevelse at komme forbi.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis lørdag...