25. september 2021
Suzanne Hird har egen konsulentvirksomhed og har blandt andet skrevet klummer og artikler i aviser, magasiner og blade samt optrådt på tv. Når hun har fri, går hun dagligt tur på stranden ved Skodsborg, nær hendes bopæl. Mens blæsten rusker i håret og duften af havvand fylder næseborene, får de gode tanker frit løb. Foto: Lars Sandager Ramlow
Suzanne Hird har egen konsulentvirksomhed og har blandt andet skrevet klummer og artikler i aviser, magasiner og blade samt optrådt på tv. Når hun har fri, går hun dagligt tur på stranden ved Skodsborg, nær hendes bopæl. Mens blæsten rusker i håret og duften af havvand fylder næseborene, får de gode tanker frit løb. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bog gør dig klogere på Corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Ny bog gør dig klogere på Corona

Suzanne Hird har skrevet en ny e-bog, hvor hun har samlet fortællingerne fra 16 danskere, der beretter om forårets virus-nedlukning af Danmark, og hvordan de hver især håndterede krisen.

Rudersdal - 29. december 2020 kl. 04:57
Af Lars Sandager Ramlow

»Pludseligt begyndte kunderne at aflyse deres tider, fordi de havde hørt om en virus, der var startet i Kina, og hvor man havde influenzalignende symptomer. Først tænkte jeg: Herregud, det går nok over af sig selv... Meeen, så forstod jeg alvoren, og hele samfundet blev lukket ned. Det ændrede alt, og tiden blev en anden. Ikke at skulle gå på sit job. Blive hjemme...«

Ordene kommer fra Ordrup-frisøren Lars, der bor i Rudersdal. Han fortælle om sin oplevelse af forårets nedlukning af Danmark i Suzanne Hirds nye e-bog »DK - Sammen skriver vi Danmarks historie under Corona/Covid-19«.

Suzanne Hird er indehaver af »House of Hird«, der er en konsulentvirksomhed, der primært hjælper ledere, der står med krisesituationer eller stress.

Derudover har hun skrevet en række bøger, og i foråret fik hun den idé at samle en række beretninger fra 16 danskere fra forskellige dele af landet. Udover frisøren Lars kan man blandt også læse om karriereparret, den poetiske hjemmeplejer, den italienske kvinde, og studinens personlige oplevelser før, under, og for nogles vedkommende også efter Corona/Covid-19, og hvordan de hver især har håndteret tiden.

- Da Corona/Covid-19 ramte Verden og især Danmark, blev jeg nysgerrig på at finde ud af, hvordan vi reagerer som personer, erhvervsliv, samfund og regering på sådan et stort og udefrakommende pres. Jeg vil meget gerne yde mit bidrag til et lysere perspektiv i en mørk tid, og jeg tænkte, at bogen kunne være mit bidrag til at holde humøret oppe. Det er vigtigt hele tiden at have fokus på mulighederne frem for begrænsningerne, fortæller Suzanne Hird.

Unik Danmarkshistorie

De 16 medvirkende i bogen er i alderen fra starten af 20'erne til slutningen af 70'erne.

- Bogen er et unikt stykke Danmarkshistorie under en usædvanlig og vanskelig tid, som ingen af os har oplevet tidligere og derfor heller ikke har nogen erfaring med, påpeger Suzanne Hird, der fortsætter:

- Jeg tror de fleste vil kunne nikke genkendende og finde sig selv i flere af disse beretninger, som er meget varierede i deres udtryk og virkeligt afspejler de personer, der fortæller. Fokus er, at læseren bliver klogere på, hvad Corona/Covid-19 er, hvordan nogle mennesker reagerede uhensigtsmæssigt og egoistisk, hvordan andre udviklede samfundssind i en grad, vi ikke havde forestillet os tidligere, og hvordan vi generelt håndterede situationen og kom videre i tiden efter forårets nedlukning. Det er jo blevet højaktuelt igen, understreger forfatteren til e-bogen.

Udover at være konsulent i krise- og stress-håndtering underviser Suzanne Hird også i yoga, meditation og mindfulness. Hun holder foredrag, og udover den nye e-bog har hun blandt andet også skrevet bogen »How To Manage Stress«.

- Jeg synes, det er spændende, hvordan folk reagerer forskelligt under pres. Hvorfor vi gør, som vi gør - og mon vi har andre muligheder for at tænke, tale og handle anderledes end det, vi typisk gør. Det synes jeg faktisk, at min nye bog giver et fint indblik i. I bogen fortæller jeg også om min egne oplevelser, da pandemien ramte os, og jeg kommer med en afslutning og konklusion samt håb for fremtiden, forklarer Suzanne Hird.

Hendes nye e-bog er på små 100 sider, og den koster 119 kroner, hvoraf de 19 kroner går direkte videre til Børns Vilkår og Mødrehjælpen. Bogen kan downloades fra hjemmesiden: »www.suzannehird.com«

Stemmer du til kommunalvalget i år?