12. december 2019
Jakob Gregersen er aktiv i Vedbæk Surfklub og nyder at supplere træningen med øvelser på fitness-banen. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Jakob Gregersen er aktiv i Vedbæk Surfklub og nyder at supplere træningen med øvelser på fitness-banen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan du dyrke fitness med udsigt på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du dyrke fitness med udsigt på havnen
Rudersdal - 22. juli 2019 kl. 06:35
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med det stille vand og de vuggende sejlbåde på den ene side og det urolige vand med bølger, der slår mod Sydstranden på den anden side, har Vedbæk Havns nye fitness-bane fået en placering, de fleste fitnesscentre kun kan drømme om.

Fem træningsstationer på et gummibelagt underlag stod i starten af juni klar på den lille grund mellem havnen og Sydstranden, skriver Frederiksborg Amts Avis. Stationerne giver mulighed for at styrke hele kroppens større muskler, og ved hver træningsstation kan man med sin smartphone scanne en QR-kode, der giver adgang til en forklaring på, hvordan stationen skal bruges.

Banen er allerede godt brugt, fortæller havnefoged Tom Olsen. To af de aktive brugere er parret Sofia Christensen og Jakob Gregersen. De kommer gerne forbi banen til en omgang styrketræning hver anden dag. Begge har et abonnement til et fitness-center, som ikke er taget i brug, siden fitness-banen kom til Vedbæk.

- Se lige udsigten her. Det er meget bedre, siger Sofia Christensen, der nu har sagt sit fitness-abonnement op.

Jakob Gregersen er aktiv i Vedbæk Surfklub, og han er begejstret for de nye træningsmuligheder.

- Det er rart at kunne supplere træningen på havet med styrketræning på land. Det giver en mere komplet træning, siger Jakob Gregersen, der bor i Vedbæk og har en båd i havnen.

Klik dig gennem billederne for at se den nye fitness-bane. Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 22. juli.