23. oktober 2019
Startskuddet har lydt. Den 5. juni, Grundlovsdag, er der folketingsvalg, og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) skifter derfor »Top Secret« ud med »Not Secret« i en ny, lærerig quiz - som russerne også gerne må prøve kræfter med . 			             Foto: Screendump
Startskuddet har lydt. Den 5. juni, Grundlovsdag, er der folketingsvalg, og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) skifter derfor »Top Secret« ud med »Not Secret« i en ny, lærerig quiz - som russerne også gerne må prøve kræfter med . Foto: Screendump
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Not Secret: Forsvarsminister sigter mod genvalg med sjov quiz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Not Secret: Forsvarsminister sigter mod genvalg med sjov quiz
Opdateret 07. maj 2019 kl. 15:49
Rudersdal - 07. maj 2019 kl. 15:23
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rudersdal: Valget er lige blevet udskrevet. Slutspurten mod en plads i folketinget er skudt i gang, og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) har rettet sigtekornet mod genvalg. Derfor har han lavet en sjov quiz, hvor man kan blive klogere.

arrow Læs også: Video: Hjort: Vi har opnået utroligt meget

- Hemmeligheder er normalt en del af min hverdag som forsvarsminister, men når nu valget er udskrevet, så har jeg valgt at udskifte »TOP SECRET« med »NOT SECRET« i det, jeg har kaldt Claus Hjort Quizzen, fortæller Claus Hjort Frederiksen til Frederiksborg Amts Avis.

Quizzen er en dyst på paratviden om valgets varme emner, og den kan spilles på computeren eller på mobilen.

- Jeg kan jo godt lide, at man kan blive klogere på en fornøjelig måde, og russerne må også gerne læse med, lyder det veloplagt fra den garvede Venstre-profil.

I Claus hjort Quizzen skal man svare på 10 spørgsmål - og efter hvert svar får man det rigtige svar og kan gå hurtigt videre, eller man kan vælge at læse videre eller se et videoklip med en uddybning af svaret.

- Naturligvis får deltagerne deres endelige score til sidst, hvorefter man med sindsro kan tage quizzen igen. Der er nemlig i alt 75 udfordrende spørgsmål om valgets varme emner, så jeg kan underholde i timevis, understreger Claus Hjort Frederiksen muntert.

Quizzen er naturligvis en del af hans valgkampagne, og han fortæller, at den er et forsøg på at erstatte valgkampens hurtige onelinere og klichefyldte paroler med lidt mere indhold og eftertanke om de forhold, valget i bund og grund handler om.

- I quizzen kan du læse om min holdninger til de aktuelle temaer. Så kan du se, om du deler dem, før du stemmer. Det er demokrati, andre kan lære af, og det er ingen hemmelighed, påpeger forsvarsministeren.

Interesserede kan finde quizzen på hjemmesiden: www.claushjortquizzen.dk

arrow Valget udskrevet: I hælene på Claus Hjort
07. maj 2019 kl. 16:36 Opdateret: kl. 15:48
arrow Claus Hjort: Demokratiet er under pres
07. maj 2019 kl. 16:00 Opdateret: kl. 15:50