4. december 2020
Niels Blok på sin tur rundt om Sjælsø. Privatfoto
Niels Blok på sin tur rundt om Sjælsø. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Niels og Tanja kom hele Sjælsø rundt på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels og Tanja kom hele Sjælsø rundt på cykel

Niels Blok og Tanja Rasmussen, som vi mødte i Rudersdal Avis for et par uger siden midt i deres forberedelser til at køre hele Sjælsø rundt på dobbeltcykel kan nu berette, at målet er nået.

Rudersdal - 25. oktober 2020 kl. 09:00
Af Mikkel Svinth Rødgaard

Mandag 12. oktober cyklede den 80-årige pensionerede pilot Niels Blok og cykelentusiast og hans makker fra daghjemmet Sjælsø, social- og sundhedsassistent Tanja Rasmussen nemlig hele vejen rundt.

Det var en fantastisk tur i skønt solskin og fugle i træk mod syd, og ud over den livgivende motion fik de også en storartet naturoplevelse.

Tanja Rasmussen fortæller:
"Vi kørte bagom Plejecenteret ud på den fint anlagte sti, med natur og lyde fra skydeøvelser fra Høvelte kaserne på den ene side, køer, natur og sø til den anden side, ud til Sjælsmarks vej, til højre af en sidevej til skoven, men Tanja havde forregnet sig, så vi opgav en noget smal, stejl bakke (vi forsøgte faktisk ikke en gang), og tog en skovvej til Lillerødvej, kørte af Ravnsnæsvej til Søstien og igen kørte vi i et skønt naturområde."

Turen tog i alt to timer med indlagt spisepause og en pustepause.

"Som Niels sagde: til det svage køn."

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?