21. juni 2021
På tirsdag er der koncert med DR symfoniorkestrets koncertmester Christina Aastrand på violin og Per Salo på Steinway-flyglet.
På tirsdag er der koncert med DR symfoniorkestrets koncertmester Christina Aastrand på violin og Per Salo på Steinway-flyglet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikforening klar til endnu en koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikforening klar til endnu en koncert
Rudersdal - 19. oktober 2019 kl. 20:20
Af Joram G. Menzer

Birkerød Kammermusikforening, som tilbyder kammermusik i Rudersdal, er nu kommet til sin tredje koncert i rækken af sæsonens i alt otte koncerter. Den holdes på tirsdag den 22. oktober, skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

- Mandag den 7. oktober var koncerten med det unge 21-årige klavertalent David Munk-Nielsen en fantastisk oplevelse i verdensklasse, og det trak et meget stort publikum, så han spillede for fulde huse. Han spillede guddommelig musik gennem fire stilperioder fra Johann Sebastian Bach til Frédéric Chopin på det store Steinway-koncertflygel i Mantziusgården i Birkerød, siger Klaus Ostenfeld, der er formand for Birkerød Kammermusikforening, om foreningens seneste koncert.

Formanden siger, at den næste koncert bliver endnu en spændende omgang, hvor man denne gang kan opleve DR symfoniorkestrets koncertmester Christina Aastrand på violin og Per Salo på Steinway-flyglet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag...

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?