23. juli 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mobile beskeder til forældre kan give pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mobile beskeder til forældre kan give pris
Rudersdal - 26. marts 2010 kl. 14:52
Af Lars Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Rudersdal: Det nye værktøj til mobiltelefonen, MobilRuden, som Rudersdal Kommune bruger til at kommunikere med forældre, der får passet børn af kommunen, er netop blevet nomineret til Digitaliseringsprisen, der uddeles af Videnskabsministeren i april. MobilRuden er nomineret i kategorien Borgerprisen.

- Jeg er utrolig stolt af, at det i løbet af få måneder er lykkedes at lave en så banebrydende borgerløsning som MobilRuden, der nu er nomineret til Digitaliseringsprisen - ikke mindst fordi MobilRuden følges med en række andre markante digitaliseringsløsninger for Rudersdal Kommunes borgere. Da vi etablerede Rudersdal Kommune besluttede Kommunalbestyrelsen, at vi ville være blandt de førende inden for digitalisering af borgerbetjeningen i 2011, og jeg ser nomineringen som et bevis på, at vi er godt på vej til at realisere den vision, siger Erik Fabrin.

Han understreger, at det ikke får kommunen til at skrue ned for udviklingstakten og ambitionerne, men tværtimod viser, at det stærke strategiske fokus på digitalisering giver både mening og resultater.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk