15. oktober 2019
Som en del af hovedstadsinitiativet vil virksomheder i Rudersdal Kommune få tilladelse til at bygge flere kontorarbejdspladser i erhvervsområdet i Nærum.  Nyheden overbragte erhvervsminister Rasmus Jarlov selv efter en rundvisning hos den højteknologiske virksomhed Brüel & Kjær med hovedsæde i Nærum, der er verdens største producent og leverandør af systemer og måleudstyr indenfor lyd og vibration. Her ses administrerende direktør Søren Holst i midten, med ministeren til højre og Jens Ive (V) og Christoffer Buster Reinhardt (K) til venstre. Foto: Carsten Andersen
gallery icon

Se billedserie

Som en del af hovedstadsinitiativet vil virksomheder i Rudersdal Kommune få tilladelse til at bygge flere kontorarbejdspladser i erhvervsområdet i Nærum. Nyheden overbragte erhvervsminister Rasmus Jarlov selv efter en rundvisning hos den højteknologiske virksomhed Brüel & Kjær med hovedsæde i Nærum, der er verdens største producent og leverandør af systemer og måleudstyr indenfor lyd og vibration. Her ses administrerende direktør Søren Holst i midten, med ministeren til højre og Jens Ive (V) og Christoffer Buster Reinhardt (K) til venstre. Foto: Carsten Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister kom med gode nyheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister kom med gode nyheder
Rudersdal - 22. januar 2019 kl. 12:25
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag formiddag lagde erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) vejen forbi den højteknologiske virksomhed Brüel & Kjær, der har hovedsæde i Nærum, for at overbringe en god nyhed. Det skriver Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Fra Christiansborg bliver der nu givet grønt lys til at bygge flere arbejdspladser i erhvervsområdet i Nærum. I morgen, torsdag, præsenterer erhvervsministeren nemlig et nyt hovedstadsinitiativ, som skal forbedre udviklingsmulighederne for erhverv i hovedstadsområdet - heriblandt Rudersdal Kommune. Nyheden falder i god jord hos både virksomheder, DTU og Rudersdal Kommune, der længe har kæmpet for at forbedre udviklingsmulighederne for virksomhederne i blandt andet Nærum-området.

Rasmus Jarlov siger:
- Vi har fået en lang række ønsker fra kommunerne, som vi er ved at tage stilling til. Et af de store ønsker, vi har fået fra Rudersdal Kommune, er at få lov til at udvikle videnserhverv i Nærum. Og det har vi besluttet at give tilladelse til. Når nogle har ønsker til noget godt, man kan gøre for erhvervslivet, så vil vi som udgangspunkt være positive over for det, lyder det fra ministeren i Frederiksborg Amts Avis.

Tilladelsen giver lov til at bygge kontorarbejdspladser, som man ellers ikke ville have mulighed for at bygge i det samme omfang. Tungen på vægtskålen er for erhvervsmisteren Brüel & Kjærs tætte samarbejde med DTU i en tid, hvor behovet for arbejdskraft fra de tekniske uddannelser vokser støt.

Borgmester i Rudersdal Kommune Jens Ive (V) byder nyheden om den nye tilladelse velkommen med stor begejstring:

- Det er super gode nyheder, som vi er rigtig glade for. Det betyder meget for os, at vi har DTU liggende på den sydlige kant og DTU's forskerpark på den nordlige kant af Nærum. Så den akse, vil vi jo rigtig gerne have udviklet yderligere med vidensvirksomheder. Her er DTU leveringsdygtig i fremtidens unge mennesker, der skal være med til at give os den platform, som Danmark skal udvikle sig på, påpeger borgmesteren.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag....

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.