23. august 2019
På fire år har Dansk MiljøAnalyse med Kristoffer Kampmann (t.v.) i spidsen ? her sammen med markedsachef Martin Nerum Olsen - fordoblet omsætningen og udvidet medarbejderstaben til 25 fastansatte.
På fire år har Dansk MiljøAnalyse med Kristoffer Kampmann (t.v.) i spidsen ? her sammen med markedsachef Martin Nerum Olsen - fordoblet omsætningen og udvidet medarbejderstaben til 25 fastansatte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miljøanalyse-firma i hastig vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljøanalyse-firma i hastig vækst
Rudersdal - 17. oktober 2017 kl. 12:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det Vedbæk-baserede rådgivnings- og analysefirma Dansk MiljøAnalyse har fået dobbelt så mange kvadratmeter at gøre godt med, efter firmaet på fire år har fordoblet omsætning og medarbejderstab

- Udvidelsen af vores domicil er en milepæl, der markerer den foreløbige kulmination på en ambitiøs, toårig udviklingsplan, siger direktør i og ejer af Dansk MiljøAnalyse Kristoffer Kampmann.

Firmaet har overtaget nabobygningen i industrikvarteret i Vedbæk og dermed fordoblet størrelsen på virksomhedens bygningsareal.

- Vi opgraderer på kvalitet og kapacitet, når det kommer til vores kerneydelser - bygnings- og miljøanalyser - samtidig med, at vi tager det næste skridt i den strategiske udvidelse af vores forretningsområde med fokus på indeklima, skimmelsvamp, arbejdsmiljø og affaldshåndtering, siger Kristoffer Kampmann, der fortsætter:

- Den eksisterende bygning er nu udelukkende helliget markant forbedrede laboratoriefaciliteter, mens de nye, ekstra kvadratmeter på den anden side af gården huser administrations-, rådgivnings- og udviklingsmedarbejdere,

Virksomheden har i løbet af de seneste par år ansat flere nye medarbejdere.

- Dansk Miljøanalyse har de seneste to år tilføjet syv medarbejdere til en stab, der nu tæller 25 ansatte, og fem af de nye ansigter er rådgivere. Vi har både ansat flere analysemedarbejdere til laboratoriet og projektledere, der skal varetage forsknings- og udviklingsopgaver, så vi i parløb har kunnet imødekomme den stigende efterspørgsel på kerneydelserne og samtidig udvide forretningen på et solidt fundament, siger markedschef Martin Nerum Olsen, der også oplyser, at udvidelsen sker for at imødekomme den nuværende efterspørgsel på firmaets ydelser.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.