23. april 2019
Forhenværende socialdemokratiske kommunalbestyrelsesmedlem Jens Bruhn (t.v.) og de tre nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer Birgitte Schjerning Povlsen (K), Erik Mollerup (V) og Daniel E. Hansen (V) modtog før sommerferien ridderkorset af Dannebrogsordenen for lang, politisk tjeneste. Mandag var de så i audiens hos dronning Margrethe.    Foto: Privat
Forhenværende socialdemokratiske kommunalbestyrelsesmedlem Jens Bruhn (t.v.) og de tre nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer Birgitte Schjerning Povlsen (K), Erik Mollerup (V) og Daniel E. Hansen (V) modtog før sommerferien ridderkorset af Dannebrogsordenen for lang, politisk tjeneste. Mandag var de så i audiens hos dronning Margrethe. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalpolitikere i audiens hos dronning Margrethe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalpolitikere i audiens hos dronning Margrethe
Rudersdal - 08. august 2018 kl. 15:52
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tre kommunalbestyrelsesmedlemmer, Birgitte Schjerning Povlsen (K), Erik Mollerup (V) og Daniel E. Hansen (V), og det forhenværende socialdemokratiske kommunalbestyrelsesmedlem Jens Bruhn, der tidligere i år modtog ridderkorset af Dannebrogsordenen for lang, politisk tjeneste, var mandag i audiens hos dronning Margrethe. Forhenværende medlem af kommunalbestyrelsen Maria Steno (L) modtog også ordenen og har tidligere været hos dronningen.

Ifølge Jens Bruhn var det en glad dag, hvor de fire - og deres ægtefæller - efterfølgende spiste frokost sammen i København.

- Sammen med 84 andre borgere var vi til audiens hos dronningen, og det var en rigtig sjov oplevelse. Dronningen er et utrolig venligt og imødekommende menneske. Hun er jo en meget sobert-arbejdende kvinde, så det var en fin og god oplevelse, slutter Jens Bruhn.

Også Birgitte Schjerning Povlsen havde lovord til dronningen efter audiensen.

- Det var en ære at få lov til at takke dronningen for ridderkorset. Dronningen er en meget vidende regent, som interesserer sig dybdegående for hvad der sker i Danmark, siger Birgitte Schjerning Povlsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.