24. september 2020
Kommunalbestyrelsen skal i aften udpege to medlemmer af Gl Holtegaard Bredafondens bestyrelse, efter at Statsforvaltningen har påpeget, at det er ulovligt, at Erik Fabrin (V) er født formand.
Kommunalbestyrelsen skal i aften udpege to medlemmer af Gl Holtegaard Bredafondens bestyrelse, efter at Statsforvaltningen har påpeget, at det er ulovligt, at Erik Fabrin (V) er født formand.
Foto: Hans Ole Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LokalListen om Breda: Gå af, Fabrin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LokalListen om Breda: Gå af, Fabrin
Rudersdal - 27. april 2011 kl. 11:51
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Borgmester Erik Fabrin (V) bør trække sig fra Gl Holtegaard Breda-fonden, når Rudersdal Kommunalbestyrelse i aften skal stemme om, hvem der skal være medlem af fondens bestyrelse. Det mener LokalListen.

- Nu har Erik Fabrin siddet i bestyrelsen i strid med reglerne og offentligt understreget, at denne fond var et "privat foretagende", som han bestyrede. Hvis Fabrin kan læse, hvad der står på de politiske tapeter, så vælger han naturligvis ikke at stille op til posten. I stedet bør han overlade den plads, som Venstre er berettiget til, til Randi Mondorf, som jo sammen Claus Larsen var kommunalbestyrelsens udpegede medlemmer af fondsbestyrelsen efter valget. De vil skabe den fornødne fornyelse og kunne genetablere respekten for fonden, siger Axel Bredsdorff.
arrow Læs også: Grønt lys til Fabrin og fond

LokalListen tilbyder i stedet de Konservative en løsning, der kan sikre den Fabrin-kritiske Claus Larsen (K) en plads i Gl Holtegaard Bredafondens bestyrelse.

- Hvis de tre eneste partier i byrådssalen, der ikke har noget i klemme og ikke har nogen lig i lasten i forhold til Breda-fonden, gik sammen i en valggruppe ville SF, LokalListen og Konservative kunne vælge det andet medlem. Dermed kunne vi pege på Claus Larsen, mens de resterende 13 vælger det første medlem, påpeger Axel Bredsdorff.

Men LokalListens gestus vækker ikke jubel hos de Konservative.

- Det er pænt af LokalListen at tænke sådan. Men jeg mener ikke, at det har nogen gang på jorden, som verden ser ud i dag. Derfor forestiller jeg mig, at vi fastholder den linje, vi hele tiden har kørt, nemlig at undlade at stemme, siger den Konservative grupeformand, Birgitte Schjerning Povlsen.
arrow Bredasagen: Tilsynet frikender Fabrin
17. maj 2011 kl. 04:00 Opdateret: kl. 22:21
arrow Fabrin fortætter i Breda-fonden
28. april 2011 kl. 04:00 Opdateret: kl. 08:04
arrow Fabrin giver husly til endnu en ven
22. marts 2011 kl. 09:27 Opdateret: kl. 08:58
Har debatten om sexisme taget overhånd?