21. september 2020
Kurhotel Skodsborg, der ses yderst til venstre i billedet, er blevet nomineret af den europæiske fodboldunion, UEFA, som potentiel basecamp for et fodboldlandshold under næste års europamesterskaber- slutrunde. Én af grundene til nomineringen er lokationen midt i naturen men samtidig tæt på Parken, hvor fire af EM?s kampe skal spilles. Foto: Kenn Thomsen
Kurhotel Skodsborg, der ses yderst til venstre i billedet, er blevet nomineret af den europæiske fodboldunion, UEFA, som potentiel basecamp for et fodboldlandshold under næste års europamesterskaber- slutrunde. Én af grundene til nomineringen er lokationen midt i naturen men samtidig tæt på Parken, hvor fire af EM?s kampe skal spilles. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurhotel i spil til at huse landshold under fodbold-EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurhotel i spil til at huse landshold under fodbold-EM
Rudersdal - 05. december 2019 kl. 06:37
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når 24 hold næste år skal konkurrere om europamesterskabet i fodbold er en af værtsnationerne Danmark, og når fodboldspillerne ikke er at finde på grønsværen skal de selvfølgelig have et sted at slappe af, sove og spise.

Derfor er den europæiske fodboldunion, UEFA, gået på jagt hos de 12 værtsnationer efter steder at indlogere fodboldspillerne - såkaldte basecamps.

Og ét af de steder, som UEFA anbefaler, er det mondæne Kurhotel Skodsborg, som dermed kan blive hovedkvarter for enten Ruslands, Finlands eller Belgiens landshold.

- Vi er glade og stolte over, at UEFA med deres internationale ekspertise har valgt Kurhotel Skodsborg som et af de hoteller, landsholdene, der har kvalificeret sig til EURO 2020, kan vælge som basecamp under de altafgørende landskampe, siger Lasse Bursøe, der er hotelchef på Kurhotel Skodsborg, i en pressemeddelelse fra kurhotellet.

Lasse Bursøe fortæller i pressemeddelelsen fra Kurhotel Skodsborg, at kurhotellet blandt andet er blevet udvalgt på grund af sin lokation midt i naturen og samtidig tæt på Parken i København.

- Kurhotel Skodsborg har en enestående lokation mindre end 20 minutters transporttid fra Parken, hvor fire af kampene skal spilles, men ligger alligevel midt i den skønneste danske natur, der giver de optimale muligheder for restitution og mental forberedelse, siger Lasse Bursøe.

Hotelchefen fortæller videre, at UEFA og de repræsentanter for de forskellige landshold, der har besøgt Kurhotel Skodsborg, også har lagt vægt på kurhotellets prisvindende spa- og fitness- faciliteter, hvor der blandt andet er mulighed for at træne banesvømning, ligesom kurhotellets høje niveau for service og gastronomi også er i fokus.

- Hotellets gastronomiske kompetencer sikrer, at spillerne kan få opfyldt deres krav til både diæter samt sund og velsmagende mad, siger Lasse Bursøe.

UEFA har ifølge pressemeddelelsen fra Kurhotel Skodsborg besøgt flere end 150 hoteller og flere end 100 træningsanlæg i løbet af de seneste to år, og organisationen præsenterer de hoteller, der kom gennem nåleøjet på websitet Uefa.com.

»Målet er at sikre et komfortabelt og sikkert miljø, som samtidig opfylder de højeste internationale standarder og lever op til de unikke behov, som professionelle atleter har«, skriver UEFA blandt andet på sin hjemmeside.

Hvis et af de tre udenlandske hold - Rusland, Finland eller Belgien - der skal spille i Danmark, vælger Kurhotel Skodsborg som sin basecamp, vil spillerne skulle træne på Lyngby Stadion, som sammen med resten af lokalområdet altså må forvente at få ekstra opmærksomhed fra både den internationale presse samt de mange fodboldfans fra ind- og udland, der kommer til at følge træning og kampe intenst.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?