23. februar 2020
Der findes allerede to Hemingwayklubber i Rudersdal Kommune. Nu ser en tredje lyset, og der er stiftende møde på tirsdag på Havarthigaarden mellem klokken 10.00-12.00. Privatfoto
Der findes allerede to Hemingwayklubber i Rudersdal Kommune. Nu ser en tredje lyset, og der er stiftende møde på tirsdag på Havarthigaarden mellem klokken 10.00-12.00. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kun adgang for modne mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun adgang for modne mænd
Rudersdal - 24. januar 2020 kl. 15:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hemingwayklubberne i Rudersdal har været så stor en succes, at man nu stifter en tredje en af slagsen. Så hører du til de modne mænd i alderen 60+, der bor i Rudersdal, og som gerne vil have hyggeligt socialt samvær med andre mænd i samme situation? Så har du chancen her.

Rudersdals Hemingway Club stifter nemlig på tirsdag sin tredje klub, og søger i den forbindelse nye medlemmer.

Hemingway Club bygger ifølge en pressemeddelelse på åbenhed, alsidighed og respekt for andre, og klubberne er uafhængige af både partipolitik, religion og andre tilhørsforhold.

Møderne bygger på hyggelig snak, engagerede foredrag og guidede småture til selvvalgte interessante steder og begivenheder i kommunen eller omegnen.

Der er møder en gang om ugen, men der er ikke mødepligt og ingen dresscode, og det er let at få ordet, men det er også helt i orden bare at komme for at lytte.

Det stiftende møde finder sted på tirsdag klokken 10.00-12.00 på Havarthigaarden i Holte

Over en kop kaffe og et stykke morgenbrød vil der være en lille orientering om Hemingway Club'ernes historie. Derudover skal der til det stiftende møde også udpegs en styregruppe til at planlægge og organisere de kommende arrangementer.