16. december 2017
Billede
Foto: Thomas Arnbo/Sjællandske Medier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kræftramte får nye tilbud på tværs af kommuner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræftramte får nye tilbud på tværs af kommuner
Rudersdal - 09. oktober 2017 kl. 07:25
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rudersdal Kommune står nu skulder ved skulder sammen med otte andre kommuner for at tilbyde deres borgere en nuanceret palet af tilbud, hvis de rammes af kræft og har brug for støtte, træning eller socialt samvær.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Siden 2015 har seks kommuner samarbejdet i »Vi samler kræfterne«, men fra 1. oktober 2017 er samarbejdet udvidet til også at favne Rudersdal, Gentofte og Lyngby-Taarbæk. Samarbejdet er dermed det største af sin art i Danmark.

- »Vi samler kræfterne« er en fantastisk mulighed for at kunne give vores borgere de bedste tilbud, hvis de skulle blive ramt af kræft, siger Mette Ryle, der er sundhedschef i Rudersdal Kommune, ifølge pressemeddelelsen.

- Det er vigtigt for os at målrette til de behov, borgerne har, og det er muligt med dette samarbejde. Eksempelvis har nogle borgere et ønske om at kunne deltage på rene mandehold og andre for eksempel et puls og styrke-hold, hvor det primært handler om intensiv motion. Indtil nu har det ikke været en mulighed, men med dette samarbejde får alle borgere i Rudersdal en mulighed for at deltage på et hold tilpasset netop deres behov, siger Mette Ryle.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk