9. maj 2021
Denne fredag formiddag får folketingskandidat for Enhedslisten Torben Kjær næsten delt alle sine 120 flyers ud til vælgerne på Birkerød Station.
gallery icon

Se billedserie

Denne fredag formiddag får folketingskandidat for Enhedslisten Torben Kjær næsten delt alle sine 120 flyers ud til vælgerne på Birkerød Station.
Foto: Niels Hofma
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kontakt med vælgerne er vigtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontakt med vælgerne er vigtigt
Rudersdal - 15. juni 2015 kl. 05:58
Af Niels Hofma

»Pling«, kommer det fra en af de blå rejsekortstandere på Birkerød Station. Straks efter lyder der et »godmorgen« fra Torben Kjær. Denne fredag deler han valgmateriale ud på Birkerød Station. Men den 59-årige folketingskandidaten fra Enhedslisten kan ikke bare gå op til vælgerne og give dem valgmateriale, han må i stedet lytte sig frem til, om de kommer hans vej. Torben er nemlig blind.

- Det med at kunne møde folks blik er en udfordring, fordi når jeg hører, at de kommer gående op ad trappen, eller når nogen bruger rejsekortet, så kan det være, at jeg har blikket vendt den anden vej, og derfor går de forbi mig. Men jeg er god til at sige »godmorgen« til dem, og det hjælper en hel del med at fange deres opmærksomhed. Det er noget med at finde forskellige muligheder for at komme i kontakt med folk, fordi kontakt med vælgerne er vigtigt. Hvis du bare står med dit materiale i hånden uden at sige noget, kommer de færreste hen til dig, griner Torben Kjær.

Da han var fem år gammel, fik Torben Kjær konstateret diabetes. Siden har han pådraget sig flere følgevirkninger af sygdommen, blandt andet det at blive blind i 1995. Men det har ikke stoppet politikeren fra Enhedslisten. Torben Kjær er medlem af Hovedstadens Regionsråd og sidder i Danske Regioners Sundhedsudvalg. Nu stiller han op til folketinget for Enhedslisten i Rudersdalkredsen.

- Jeg tror, at vi får et mandat i Nordsjælland, men om vi får to, det er svært at sige. Selvom vi kun får et mandat, vil det være en sejr for os at få valgt Maria (red. Maria Reumert Gjerding) ind i folketinget. Hun er nummer et på vores liste her i Nordsjælland, siger Torben Kjær.

Han håber, at han ved valget den 18. juni kan få så mange personlige stemmer, at han kan blive stedfortræder til Maria Reumert Gjerding, hvis hun skulle blive valgt ind.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?