19. juni 2021
Ann Sofie Orth blev valgt som spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Rudersdal allerede sidste år. Nu sidder hun for bordenden for foreløbigt 24 kandidater. Foto: Presse
Ann Sofie Orth blev valgt som spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Rudersdal allerede sidste år. Nu sidder hun for bordenden for foreløbigt 24 kandidater. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative klar med 24 kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative klar med 24 kandidater

På en opstillingsgeneralforsamling søndag er de konservative kandidater i Rudersdal nu blevet placeret på opstillingslisten.

Rudersdal - 10. maj 2021 kl. 18:17
Af Lars Sandager Ramlow

Det Konservative Folkeparti i Rudersdal holdt sin opstillings-generalforsamling søndag forud for kommunalvalget den 16. november. På mødet kom det frem, at den konservative liste nu tæller 24 kandidater, der kommer fra hele kommunen, og som nu er placeret på listen.

Yngste kandidat er den 18-årige Nicola Emily Larsen, der går i 3g på Birkerød Gymnasium og er aktiv i Konservativ Ungdom. Hun er opstillet som nummer fire på listen.

Ældst er Henrik Høyer-Hansen, 77 år, også kendt som manden bag PYT-bøgerne. Han står som nummer 23. Det er dog antallet af personlige stemmer, der afgør, hvem Det Konservative Folkeparti får valgt ind i kommunalbestyrelsen.

- Vi er meget tilfredse med vores liste. Vi ser frem til at komme på gader og veje og tale med vælgerne om vores lokalsamfund, fortæller formand Peter Gerlach-Hansen.

Listen omfatter både nye ansigter og erfarne kræfter, for eksempel de fem siddende kommunalbestyrelsesmedlemmer, der alle er klar til en periode mere. Øverst på listen står spidskandidat Ann Sofie Orth, der blev udpeget allerede i november sidste år.

Der kan opstilles i alt 27 kandidater, hvilket får Peter Gerlach-Hansen til at opfordre interesserede til at kontakte partiet:

- Vi har fortsat tre ledige pladser, så hvis man går med en kommunalpolitiker i maven, skal man ikke holde sig tilbage fra at kontakte os, lyder det fra Peter Gerlach-Hansen.

Se alle 24 navne i Frederiksborg Amts Avis tirsdag...

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?