22. april 2019
Søhuset Konferencecenter ligger i DTU Scion Park på kommunegrænsen mellem Rudersdal og Hørsholm og byder blandt andet på 13 mødelokaler og et selskabslokale. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Søhuset Konferencecenter ligger i DTU Scion Park på kommunegrænsen mellem Rudersdal og Hørsholm og byder blandt andet på 13 mødelokaler og et selskabslokale. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konferencechef vil udfordre vanetænkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konferencechef vil udfordre vanetænkning
Rudersdal - 10. oktober 2018 kl. 12:56
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vanetænkningen skal udfordres, når det kommer til at holde møder.

Sådan lyder det fra Christina Wejlemann, der for nyligt er tiltrådt som direktør for Søhuset Konferencecenter. Hun har helt klare holdninger til, hvordan Søhuset som møde- og konferencecenter i fremtiden skal både guide og udfordre gæsterne mod bedre og mere effektive møder. Det skriver Frederiksborg Amts Avis onsdag:

- Vi er et konferencecenter med en højteknologisk forskerpark i ryggen. Dét skal vores kundeoplevelser afspejle. Udover at sørge for de ydre rammer, maden og upåklagelig service, så vil vi gerne lidt tættere på gæsterne, være involverende og bidrage med viden om, hvad der virker til rigtig gode møder, påpeger Christina Wejlemann.

Den nye direktør for konferencecentret kommer fra en lignende stilling i DGI-byen, hvor hun savnede det mere nærværende fokus.

- Rent fagligt får jeg utrolig meget energi af det fællesskab, der er i Søhuset. Samarbejdet, engagementet og respekten her er helt unik. Vores kunder kommer fra de innovative brancher. De mødes i Søhuset og deler synspunkter, ideer og perspektiver, som former fremtiden. Og dét er vi klar til at omfavne, understreger Christina Wejlemann.

For at tage skridtet videre og ikke kun lægge de fysiske rammer for møder vil Søhuset fremover også give gæsterne mulighed for at blive inspireret af Søhusets ekspertviden om netop møder:

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.