24. januar 2021
02RUA Rolf-Soerensen1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køb cykelstjernens villa i Vedbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køb cykelstjernens villa i Vedbæk

Rolf Sørensen, Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde, har sat sin villa i Vedbæk til salg for 12 millioner kroner

Rudersdal - 30. november 2020 kl. 11:43
Af Mikkel Svinth Rødgaard

En af dansk cykelsports største og mest vindende ryttere skal sandsynligvis snart vinke farvel til sin hjemmebane i liebhaverforstaden Vedbæk.

Rolf Sørensen – der har vundet flere internationale løb og etapesejre i bl.a. Tour de France – har nemlig netop sat sin og hustruen Susannes villa i Vedbæk til salg.
Det skriver boligmediet Boliga.dk

For huset, der rummer 399 kvadratmeter bolig, skal der betales 12 millioner kroner – hvilket svarer til en kvadratmeterpris på cirka 30.000 kroner. Selvom det kan lyde som et svimlende beløb, cykelstjernen forventer at få for sine kvadratmeter – så er kvadratmeterprisen faktisk i den ganske beskedne ende for området.
Ifølge Boligas tal koster en gennemsnitlig villa-kvadratmeter i det kystnære postnummer nemlig for øjeblikket godt 45.600 kroner.

Kærlighed og kvalitet

Huset er til salg hos ejendomsmæglerkæden Jesper Nielsen, der i sin salgsopstilling beskriver ejendommen som en adresse, der er lagt en masse "kærlighed og kvalitetsmaterialer" i.
Nye ejere kan da også se frem til at overtage et hjem, som blandt andet byder på en 88 kvadratmeter stor stue, forældreafdeling med altan, garderobe og badeværelse – og detaljer som fritlagte bjælker og indbygget pejs.

Rolf og Susanne Sørensen købte ifølge Boliga.dks oplysninger huset tilbage i 2007, hvor de gav 12,5 millioner kroner for hjemmet – der foruden de mange indvendige kvadratmeter også tæller en grund på næsten 2.000 kvadratmeter – og altså en eftertragtet beliggenhed i Vedbæk.

Rolf Sørensen har ikke lagt etapesejre, cykeltrikot og Tour De France helt på hylden efter han indstillede sin professionelle karriere, den ikoniske 90’er-cykelrytter har nemlig sidenhen erhvervet sig som både cykelagent og kommentator. Sørensen-parret meddelte i oktober, at de efter mange års ægteskab har valgt at gå hvert til sit.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?