16. januar 2019
Denne ejendom har i 1950?er og i starten af 60?erne huset den danske forfatter Tove Ditlevsen. Nu er huset til salg hos Lis Rasmussen, Danbolig i Birkerød.
Denne ejendom har i 1950?er og i starten af 60?erne huset den danske forfatter Tove Ditlevsen. Nu er huset til salg hos Lis Rasmussen, Danbolig i Birkerød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt forfatters villa er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt forfatters villa er sat til salg
Rudersdal - 11. juni 2018 kl. 07:07
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Huset, som forfatteren Tove Ditlevsen sammen med sin sidste mand, Victor Andreasen, ejede og boede i op gennem 50'erne og i starten af 60'erne, er netop kommet til salg. Det skriver Frederiksborg Amts Avis mandag.

Villaen på Bistrupvej 44 har ifølge boligsiden Boliga.dk et boligareal på 182 kvadratmeter og 40 kvadratmeter kælder. Der er syv værelser, og selvom ejendommen løbende er moderniseret af den nuværende ejer, er der ifølge salgsopstillingen fra Lis Rasmussen og Danbolig i Birkerød, som har huset til salg, stadig flere gamle detaljer at komme efter i villaen, der blev opført i 1921.

I dag bliver man budt velkommen af en hall, mens der findes tre stuer i stueplan og fire soveværelser samt walk-in og badeværelse på den øvre etage. Prisen lyder på 4.850.000 kroner, og så ligger huset ganske tæt på Birkerød Sø og byens centrum med en grund på 873 kvadratmeter.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk