15. april 2021
Karoline og Frida løber for en god sag.
Karoline og Frida løber for en god sag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karoline og Frida løber for indlagte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karoline og Frida løber for indlagte børn
Rudersdal - 05. april 2021 kl. 11:09

Karoline Brinch og hendes hund Frida fra Birkerød skal sammen med 128 andre helteløbere fra hele Danmark hjælpe Legeheltene med at bære Heltestafetten 2021 hele vejen fra Aalborg til København. Den 25. april løber Karoline og Frida den sidste distance fra Brønshøj til Rigshospitalet. Formålet er at samle midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Onsdag den 21. april, bliver den første helteløber ud af 129 sendt afsted fra Aalborg Universitetshospital. Forude venter cirka 700 km stafet med poster i hele landet. Når stafetten kommer til Brønshøj, står Karoline Brinch og hunden Frida klar til at tage imod stafetten og bære den i mål ved Rigshospitalet i København. Ruten, som Karoline og Frida skal tilbagelægge, er 4,1 kilometer lang, og på distancen skal de indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give børnene et velfortjent frirum fra sygdom.

"Frida og jeg elsker at være ude og være aktive sammen, fx ved at løbe canicross. Vi er glade for at kunne støtte Legeheltene, da leg, bevægelse og aktivitet er fantastisk vigtigt for både krop og sjæl. For indlagte børn, men også for alle andre børn, voksne og vores hunde," udtaler Karoline Brinch. Børneulykkesfonden afholder i år Heltestafetten i samarbejde med MentorDanmark.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?