26. januar 2021
En døv dreng lærer Pia Torp alfabetet på tegnsprog. Pia Torp er leder af foreningen Chimalaya Charity.
gallery icon

Se billedserie

En døv dreng lærer Pia Torp alfabetet på tegnsprog. Pia Torp er leder af foreningen Chimalaya Charity.
Foto: Chimbalaya Charity
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærlighed, krøblinge og krykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærlighed, krøblinge og krykker
Rudersdal - 15. januar 2015 kl. 05:42
Af Niels Hofma

Onsdag den 21. januar fra klokken 18.30 til 21.00 gæster Pia Torp Gl. Holte Kirke for at holde et foredrag, der går under titlen »Kærlighed, krøblinge og krykker«. Pia Torp er leder af foreningen Chimalay Charity, som hjælper syge børn og sårbare mødre i Nepal til at forebygge sygdomme og få en bedre hverdag.

- Chimalaya Charity ser sin rolle som hjertet i netværket, der samler og forener kompetencer, deler viden og gennemfører projekter, der lever op til visionen »Improving maternal and child health«. Denne vision er bredt formuleret, men har omdrejningspunkt i Nepal, som er blandt verdens 10 fattigste lande. Vi støtter dygtige nepalesere såsom læger, sygeplejersker, forskere, projektledere, lærere med mere, der vil yde en indsats i deres land, som er fattigt på ressourcer, men rigt på menneskelige, hjertelige og spirituelle værdier. Vi arbejder frivilligt i foreningen, som drives af midler fra indsamlinger, private donorer og fonde. Kun læger, sygeplejersker, projektledere, freelancere og socialarbejdere i Nepal modtager et beskedent honorar, siger Pia Torp, som oprindeligt er uddannet jurist, men i dag har sin egen psykoterapipraksis.

- Vores arbejde fordeler sig på to områder. Et samarbejde med DSA, som er et hjem for handicappede børn omkring fysiurgisk genoptræning, og at drive en mødregruppe-klinik for sårbare kvinder og babyer, fortsætter Pia Torp.

Fristen for tilmelding til foredraget er fredag den 16. januar, og man kan tilmelde sig ved at ringe til Gl. Holte Kirke på telefon 4589 2231 eller på e-mail: info@glholtekirke.dk.

Man kan støtte Chimalaya Charity med mobile pay på telefonnummeret 2964 3489. Desuden kan man følge foreningen på hjemmesiden www.chimalayacharity.com eller www.facebook.com/chimalayacharity.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?