25. september 2018
Christoffer Buster Reinhardt (tv), Jack Otto Kristensen (mf) og det tidligere kommunalbestyrelsesmedlem Lars Engelberth har meldt sig klar til valgkampen under de konservative faner i Rudersdal. Foto: Privat
Christoffer Buster Reinhardt (tv), Jack Otto Kristensen (mf) og det tidligere kommunalbestyrelsesmedlem Lars Engelberth har meldt sig klar til valgkampen under de konservative faner i Rudersdal. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K satser på kultur og idræt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K satser på kultur og idræt
Rudersdal - 08. marts 2017 kl. 05:19
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Optakten til kommunalvalget den 21. november er i fuld gang, og Det Konservative Folkeparti i Rudersdal er nu klar med tre navne mere på opstillingslisten til valget.

Det er Jack Otto Kristensen, Christoffer Buster Reinhardt og Lars Engelberth, der alle tre er engagerede inden for kommunens kultur- og/eller idrætsområder.

Jack Otto Kristensen er formand for Rudersdal Kulturparaply. Han er også manden bag Birkerød Kulturnat og en del af holdet bag Birkerød Torvedage. Jack Kristensen er helt nyt medlem af Det Konservative Folkeparti, og det var især partiets kulturpolitik, der gjorde, at han meldte sig ind i partiet:

- Jeg vil arbejde for, at det bliver lettere for foreningerne at være forening i Rudersdal. Det handler ikke mindst om rollefordeling: Vi skal have fokus på de kompetencer og værdier, som de frivillige og foreningerne har, som kommunen har og som det private erhvervsliv har. Det handler om at få det til at gå op i en højere enhed, som vi f.eks. gør det til Birkerød Kulturnat, hvor alle arbejder sammen, hvilket giver det bedste resultat, siger Jack Otto Kristensen i en pressemeddelelse fra De Konservative.

Ved det seneste kommunalvalg i 2013 var Christoffer Buster Reinhardt snublende tæt på at blive valgt ind for De Konservative. Han fik 459 personlige stemmer og var kun 11 stemmer efter Kenneth Birkholm, der tog pladsen og i dag er partiets gruppeformand og spidskandidat til valget til november.

Jack Otto Kristensen oplyser, at det var Christoffer Buster Reinhardt, der igennem længere tid havde opfordret ham til at stille op, men at han først nu følte sig klar til at melde politisk kulør:

- Jeg er først og fremmest interesseret i at løfte det lokale kulturliv, styrke det lokale erhvervsliv og udvikle bymidterne i vores kommune, fortæller Jack Otto Kristensen om sit politiske fokus.

Formanden for Rudersdal Kulturparaply får også følge på den konservative opstillingsliste af formanden for Rudersdal Idrætsråd, Lars Engelberth, der ligesom Christoffer Buster Reinhardt, har sagt ja til at genopstille. Lars Engelberth er aktiv i Birkerød Håndboldklub og formand for Birkerød Sports College.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag....

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk