21. november 2017
Sådan så det ud på hjemmesiden for De Konservative i Odense i løbet af onsdagen. Her kunne man læse om, hvad lokalafdelingen ville arbejde for - i Rudersdal Kommune. En teknisk fejl var skyld i it-kokset, som blev rettet op i løbet af dagen.
Sådan så det ud på hjemmesiden for De Konservative i Odense i løbet af onsdagen. Her kunne man læse om, hvad lokalafdelingen ville arbejde for - i Rudersdal Kommune. En teknisk fejl var skyld i it-kokset, som blev rettet op i løbet af dagen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K i it-koks: Rudersdals valgkamp ender på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K i it-koks: Rudersdals valgkamp ender på Fyn
Rudersdal - 19. oktober 2017 kl. 05:47
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De lokale konservative vælgere i Odense har på lokalafdelings hjemmeside kunnet læse om, at partiet vil arbejde for, at det skal være trygt at bo...i Rudersdal.

Det meste af onsdagen har man således under fanebladet »Politik« på den fynske konservative lokalafdelings hjemmeside læse, at »det skal være trygt at bo i Rudersdal, som barn, voksen eller ældre« og videre:

»Vi skal også sørge for, at alle har råd til at til at bo og blive boende i Rudersdal«. Formanden for den konservative vælgerforening i Odense, Michael Nielsen, afviser dog - med et stort grin - at det skulle være, fordi den fynske lokalafdeling hellere vil være den nordsjællandske ditto.

- Jeg er i morges blevet gjort opmærksom på, at der er noget, der er gået galt på vores hjemmeside, og vi er nu i gang med at få ordnet fejlen. Der er sket et eller andet med vores it-system i går (tirsdag, red.) eller i løbet af i nat (natten til onsdag, red.), så deres del af hjemmesiden er røget ind på vores, siger Michael Nielsen til Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Michael Nielsen kan afvise, at den odenseanske lokalafdelings borgmesterkandidat Søren Windell ønsker at være borgmesterkandidat i Rudersdal i stedet for Kenneth Birkholm.

- Med al respekt for Kenneth, så synes vi jo selv, at vi har den bedste spidskandidat i landet, så vi lader Rudersdals lokalafdeling om at kæmpe for Kenneth, og så kæmper vi for Søren, siger Michael Nielsen og griner.

Også Kenneth Birkholm trækker på smilebåndet, da Frederiksborg Amts Avis fanger ham for en kommentar til det konservative it-koks.

- Det er jo verdensklasse, siger Kenneth Birkholm, der fortsætter:

- Vi er da glade for, at vi kan inspirere gode konservative i andre dele af landet. Og så vil jeg selvfølgelig komme med en lille høflig opfordring til vores kolleger om lige at korrekturlæse deres hjemmeside, siger Kenneth Birkholm, der dog også kommer med et alternativt bud på en forklaring.

- Det kan jo også være, at de i taknemmelighed over den udligningsbistand, som vi sender ud i landet, har valgt at honorere Rudersdal. Det ville jeg også syntes var fair, griner Kenneth Birkholm.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk