24. oktober 2021
Den konservative Lars Engelberth, næstformand i Kultur -og fritidsudvalget og samtidig formand for Rudersdal Idrætsråd. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Den konservative Lars Engelberth, næstformand i Kultur -og fritidsudvalget og samtidig formand for Rudersdal Idrætsråd. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K: Velkommen til padel i Rudersdal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K: Velkommen til padel i Rudersdal

Onsdag skal Kultur- og Fritidsudvalget behandle spørgsmålet om etablering af faciliteter til padel i Rudersdal Kommune. De Konservative er positivt stemt.

Rudersdal - 10. marts 2021 kl. 05:26
Af Lars Sandager Ramlow

Padel er en relativ ny sport, der nemmest kan beskrives som en blanding af tennis og squash. Det er en af de hurtigst voksende idrætsgrene ikke kun i Danmark, men også på verdensplan.

arrow Læs også: Udvalg vil finde baner til padel

Og den 3. februar blev Rudersdal Padel Klub stiftet, med det første formål at få en eller flere baner anlagt i kommunen.

- Vi er meget positive overfor den nye sport og den nye klub. I en tid, som er utrolig covid19-fokuseret og med fokus på sundhed for borgerne i Rudersdal er det vigtigt, at vi bakker op om initiativer, der kan understøtte det som det hele handler om - nemlig motion og bevægelse for unge og ældre, siger den konservative Lars Engelberth, næstformand i Kultur -og fritidsudvalget og samtidig formand for Rudersdal Idrætsråd.

Han fortæller, at forvaltningen har fremlagt en sag, som understøtter, at der er flere private investorer på bedding - og han oplyser også, at flere af de lokale tennisklubber allerede har vist interesse for padel enten i eget regi eller sammen med investorer.

Den 3. februar blev Rudersdal Padel Klub stiftet, og der gik ikke mange dage, før den havde omkring 200 medlemmer. Foto: Privat

Den rigtige løsning

- Nu handler det om at finde den rigtige løsning for padel-sporten i Rudersdal. Fra konservativ side er vi fuldstændig åbne for de muligheder, som er langt frem. Dels kan der etableres private padelcentre - og vi har i udvalget allerede afsat en million kroner til anlæg i forbindelse med tennisklubberne. Vi ser frem til en grundig diskussion og analyse, så vi kan få sat skub i beslutningsprocessen om padel i Rudersdal, slutter Lars Engelberth.

Kultur- og Fritidsudvalget skal onsdag behandle spørgsmålet om etablering af faciliteter til padel i Rudersdal Kommune.

arrow Sports-hit på vej i Rudersdal
22. februar 2021 kl. 05:19 Opdateret: kl. 09:51
arrow Se billederne: Padel feber raser under lockdown
21. februar 2021 kl. 05:51 Opdateret: kl. 20:15
arrow Her kan du spille padel under tag - til efteråret
17. februar 2021 kl. 19:52 Opdateret: kl. 16:06
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?