4. april 2020
Jette Larsen har handlet med fisk i over 25 år, og nu kan hendes forretning findes på Kongevejen i Holte. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Jette Larsen har handlet med fisk i over 25 år, og nu kan hendes forretning findes på Kongevejen i Holte. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt ansigt skal sælge fisk i Holte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt ansigt skal sælge fisk i Holte
Opdateret 21. februar 2020 kl. 11:23
Rudersdal - 20. februar 2020 kl. 17:10
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var bobler i glassene og frisk fisk i glasmontrerne, da en ny fiskeforretning torsdag slog dørene op på Kongevejen i Holte.

Bag forretning - og disken - står Jette Larsen, der langt fra er nogen nybegynder, når det kommer til at lange frisk fisk over en disk.

For mere ned 25 år siden begyndte hun og ægtemanden, som hun nu er skilt fra, Torben Larsen, nemlig at sælge fisk fra en lille fiskebil, og i 1999 åbnede parret Birkerød Fiskehus. Sidenhen har Jette Larsen i et par år har solgt fisk i Rungsted.

Nu kommer hun altså til at konkurrere mod sin eksmand, og hun er ikke i tvivl om, hvem der kommer til at vinde den konkurrence.

- Det gør jeg selvfølgelig. Jeg har mange gode, trofaste kunder, siger Jette Larsen.

Et par af de trofaste kunder er Bo og Susanne Vesterdorf fra Søllerød, som også kiggede forbi på åbningsdagen med en buket blomster.

- Vi har købt fisk hos Jette i Rungsted, og pludselig var hun væk. Men så så vi i Rudersdal Avis, at fiskeforretningen i Holte var blevet solgt, og så sagde jeg til Bo: »Det må være Jette«, siger Susanne Vesterdorf.

Hun synes, at det er »vidunderligt«, at der nu igen findes en fiskeforretning i Holte - især fordi det er med Jette Larsen bag disken.

- Jette er rar og sød og sjov, så det er herligt at handle hos hende, siger Susanne Vesterdorf.

Ægteparret er ikke i tvivl om, at de hellere vil købe deres fisk i en fiskeforretning end i et supermarked.

- Vi er traditionelle mennesker, som godt kan lide en rigtig fiskeforretning, hvor der er professionelle folk, siger Bo Vesterdorf.

Jette Larsen lover også, at kunderne i butikken altid bliver mødt af godt humør og god service.

- Her er altid friske varer og et smil på læben og godt humør, lyder det fra Jette Larsen.

Lokaliteten på Kongevejen vil ikke være en fremmed, hvis man tidligere har købt fisk i Holte. I årtier har Holte Fiskehandel holdt til i lokalerne, og selvom navnet endnu står på forretningens facade, så hedder butikken nu Jettes Fisk.

Jette Larsen er klar over, at der er noget at leve op til, men hun var ikke i tvivl, da forretningen kom til salg.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive selvstændig igen, så da butikken kom til salg, slog jeg til, siger Jette Larsen, der også har været fint tilfreds med åbningsdagen.

- Vi har solgt meget godt, og det har faktisk været bedre, end jeg havde regnet med, siger Jette Larsen.