19. januar 2021
Hele Grencubator-teamet samlet foran Greencubator på Nørrebro i København. Foto: Frida Gregersen
gallery icon

Se billedserie

Hele Grencubator-teamet samlet foran Greencubator på Nørrebro i København. Foto: Frida Gregersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iværksættere har succes med grøn profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iværksættere har succes med grøn profil
Opdateret 20. juni 2016 kl. 14:18
Rudersdal - 20. juni 2016 kl. 06:23
Af Joram Gregers Menzer

Da de to Birkerød-drenge Mads Lønnberg og Frederik Trier sidste år slog dørene op til det grønne iværksætterhus og kontorfællesskab Greencubator på Nørrebro i København, var det med store ambitioner. Nu summer huset af liv, og de 26 kontorpladser er efterhånden fyldt ud med organisationer og iværksættere, som ønsker en grøn profil, og Bæredygtigt Fiskeri og Dansk Vegetarforening er blandt dem, der har kontorpladser i huset. De to birkerødder har med andre ord succes med deres projekt, og ambitionerne er ifølge Mads Lønnberg og Frederik Trier ikke blevet mindre. Men måske mere realistiske.

arrow Læs også: Nøddebazaren er blevet politianmeldt - afviser bøde

- En af ambitionerne, da vi startede var at komme til udlandet med Greencubator, og det vil vi stadigvæk gerne, hvis det bliver en mulighed. Men lige nu er vi også bare glade for det, vi har skabt, og vi er måske blevet bedre til at være til stede i det, end vi var i starten, siger Frederik Trier, mens Mads Lønnberg supplerer:

- Vi er kommet lidt mere ned på jorden, og vi er blevet bedre til at nyde, at det går godt, siger Mads Lønnberg.

Selvom det går godt for Greencubator, er Frederik Trier endnu ikke helt parat til at kalde Greencubator for en udpræget succes.

- Jeg vil kalde det en delvis succes. Mads og jeg har jo lagt nogle penge i projektet, og dem er vi altså stadigvæk langt fra at få tilbage, og det skal vi have på et tidspunkt. Det er, i hvert fald for mit vedkommende, et ret stort succeskriterium, siger Frederik Trier.

Ifølge Stine Casparji Kondrup, der er nyt medlem i Greencubator-teamet, skal en af årsagerne til Greencubators succes findes i, at stedet tilbyder rådgivning til deres lejere.

- Vi tilbyder blandt andet gratis rådgivning af fagpersoner såsom en advokat og en revisor, og den kobling mellem at have en kontoplads og rådgivning tror jeg gør os unikke, siger Stine Casparij Kondrup.

Frederik Trier forklarer, at man som lejer i Greencubator får adgang til gratis rådgivning af en advokat, en revisor, en grafiker, et kommunikationsbureau og en web-designer, og det er planen at tilknytte en sælger i fremtiden. Rådgivningen foregår i Greencubators lokaler, hvor rådgiverne kommer en hel dag hver måned, og tilbuddet er med i huslejen.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis mandag den 20. juni.

arrow Nøddebazarens bødesag lander i Folketinget
09. september 2016 kl. 05:55 Opdateret: kl. 12:05
arrow Virksomhed accepterer ikke bøde fra Fødevarestyrelsen
25. august 2016 kl. 05:47 Opdateret: kl. 14:38
arrow IT-iværksætter betaler bøde for Nøddebazaren
03. august 2016 kl. 12:18 Opdateret: kl. 12:18
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?