23. juli 2021
Holte IFs volleykvinder er vant til smagen af sejr. Onsdag kunne de fejre det  tredje DM-guld i træk. Foto: Cecilie Spendrup Petersen
Holte IFs volleykvinder er vant til smagen af sejr. Onsdag kunne de fejre det tredje DM-guld i træk. Foto: Cecilie Spendrup Petersen
Foto: Cecilie Spendrup Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holte IFs kvinder tog DM guld for tredje år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holte IFs kvinder tog DM guld for tredje år i træk

Holte IF cementerede deres dominans i kvindernes bedste række, Volleyligaen, da de onsdag tog den tredje DM-titel på stribe med en sejr over Gentofte Volley

Rudersdal - 15. april 2021 kl. 11:47

For første gang i dansk volleyballs historie mødtes lokalrivalerne Holte IF og Gentofte Volley i en DM-finaleserie.

arrow Læs også: Fed idé ændrede fodboldstjerners liv. Se hvilken....

De finalevante forsvarende mestre fra Holte IF var på forhånd klare favoritter. Og de trak da også det længste strå, selvom finaledebutanterne fra Gentofte Volley undervejs øjnede en mulighed for at overraske favoritterne. Specielt efter en tæt anden kamp i finaleserien, som spilles bedst af fem.

Fakta
DM-finale kvinder: Holte IF - Gentofte Volley

  • 29. marts: Holte IF - Gentofte Volley: 3-0 (25-20, 28-26, 25-23)
  • 10. april: Gentofte Volley - Holte IF: 2-3 (25-22, 20-25, 16-25, 25-15, 11-15)
  • 14. april: Holte IF - Gentofte Volley: 3-0 (25-20, 25-20, 25-15)

Men i seriens tredje - og i sidste ende afgørende - kamp, kunne Holtes tropper på ingen måde rystes ud af vinderkurs, og finaleserien blev lukket med en sikker 3-0 sejr af de forsvarende mestre.

Med sejren sikrede Holte deres tredje guldmedalje i streg og 18. i alt. Gentofte Volley vandt klubbens første sølvmedalje nogensinde i kvindernes Volleyliga.

"Jeg synes, vi starter en lille smule nervøst, og man kan godt fornemme, at der er noget på spil. Men vi formår at holde fokus på vores eget spil og side-out især, for så vinder vi kampen. Og så synes jeg sidste sæt især er flot. Spillerne slipper alt og spiller virkelig på et højt niveau," siger cheftræner for Holte IF, Sven-Erik Borch Lauridsen om kampen i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:
"Jeg er virkelig stolt af det, som pigerne leverer. Jeg synes, de fortjener det, og vi har været det bedste hold igennem hele sæsonen. Så jeg er super glad for det arbejde, spillerne har lavet, og selvfølgelig er jeg også glad for endnu en medalje."

arrow Borgmester håber på metrodrift på Kystbanen
14. april 2021 kl. 11:44 Opdateret: kl. 09:48
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022