26. november 2020
I aften, torsdag den 30. juli klokken 20.00, optræder Signe Svendsen i Mantzius Haven i Birkerød. Fredag kommer Jacob Dinesen samme sted.
I aften, torsdag den 30. juli klokken 20.00, optræder Signe Svendsen i Mantzius Haven i Birkerød. Fredag kommer Jacob Dinesen samme sted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kan du høre Signe Svendsen synge solo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kan du høre Signe Svendsen synge solo
Rudersdal - 30. juli 2020 kl. 11:34
Af Lars Sandager Ramlow

Kom og oplev Signe Svendsen solo i Mantzius Haven torsdag den 30. juli. Sådan lyder opfordringen fra de gode folk i MantziusLive i Birkerød:

- Selvom Signe vil være alene på scenen, så vil publikum - med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær - få mange forskellige udtryk på sådan en sommeraften. Signe Svendsen står solidt på de danske livescener. Hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet - sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere - solo, lyder det fra kunstnerisk leder i MantziusLive, Mads Riishede.

Han peger på, at Signe Svendsen kan noget med følelser, og hun er som få i stand til at synge sange om det, der virkelig betyder noget: Fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer.

- Signe formår både at røre og underholde publikum på samme tid. Og når sangenes fortællinger er pakket ind i en musikalsk enkelthed, som man føler, man kender fra første strofe, formår sangene og Signe at kravle helt ind under huden på publikum, siger Mads Riishede.

Selv siger kunstneren:
- Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab.

Koncerten foregår i Mantzius Haven og udelukkende for et siddende publikum på unummererede pladser. Dørene åbner klokken 19.00. Koncertstart er klokken 20.00.

Koncert-rækken i Mantziushaven fortsætter allerede i morgen aften, fredag, hvor Jacob Dinesen indtager scenen. Også denne koncert begynder klokken 20.00 - og ligesom til Signe Svendsen gives der 50 procent rabat på billetterne.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?