25. oktober 2021
Formanden Erling Dybkær på slap line i tidligere forestilling. Foto: Helikon
Formanden Erling Dybkær på slap line i tidligere forestilling. Foto: Helikon
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helikon: Hurra - vi synger og spiller igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helikon: Hurra - vi synger og spiller igen

Lørdag den 20. november er der premiere på årets musikcafé, som Helikon står bag. Prøverne på Søholmskolen (Toftevangskolen) i Birkerød er i fuld gang.

Rudersdal - 13. oktober 2021 kl. 18:07

Prøverne til årets Helikon-forestilling er i fuld gang. Efter corona-nedlukningen har Helikons formand, Erling Dybkær, svært ved at styre sin begejstring:

- Hurra, vi synger og spiller igen, og det er skønt at være i gang igen, helt uden restriktioner. Årets opsætning bliver en finurlig og humoristisk musikcafé - dels baseret på Bernhard Christensens swing-oratorie »De 24 Timer« - og dels baseret på »Et Stykke med Borg«, der er et syngespil af den kendte revyforfatter Carl-Erik Sørensen, hvor musikken fra de fem ture i Les Lanciers er omdrejningspunktet. Det er meget festligt, reklamerer Erling Dybkær.

Vanen tro holdes Musikcaféen på Søholmskolen (Toftevangskolen), hvor der både serveres kaffe og kage i forbindelse med forestillingerne, der har premiere den 20. november.

Kom og vær med

Erling Dybkær opfordrer interesserede til at melde sig under fanerne:

- Vi er godt i gang med prøverne, men har sagtens plads til nogle flere rutinerede korsangere, der har lyst til at være med i en festlig forestilling.

Helikon øver hver onsdag aften på Søholmskolen i Birkerød, og det er ikke kun sang, man kan høre, hvis man skulle komme forbi, for Helikon driver også en musikskole, hvor der blandt andet undervises i sang, klaver og violin.

- Alle der gerne vil dygtiggøre sig eller udvikle sig personligt er mere end velkomne - og man kan se alle vores tilbud på vore hjemmeside www.helikon-mta.dk, prøver formanden at lokke.

Interesserede kan ringe til ham på telefon 4581 1224, hvis man er interesseret i at være med i Helikons kor eller at være elev på Helikon Akademi.

RAM

Opførelsesdage
20. november: Kl. 15.00
21. november: Kl. 15.00
24. november: Kl. 19.30
27. november: Kl. 15.00

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?