8. juli 2020
Årets havnedag falder sammen med fejringen af Vedbæk Havns 100-års jubilæum. Arrangørerne af de to begivenheder regner derfor med, at der kommer mange mennesker på havnen på søndag.
gallery icon

Se billedserie

Årets havnedag falder sammen med fejringen af Vedbæk Havns 100-års jubilæum. Arrangørerne af de to begivenheder regner derfor med, at der kommer mange mennesker på havnen på søndag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havn er klar til 100-års jubilæum og havnedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havn er klar til 100-års jubilæum og havnedag
Rudersdal - 21. august 2019 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med at gøre klar til årets havnedag er nu så fremskredent, at det endelige program ligger fast. Det skriver foreningen bag havnedagen i en pressemeddelelse.

Årets havnedag løber søndag den 25. august af stablen på Vedbæk Havn, som samtidig kan fejre 100-års jubilæum. Der vil således være et væld af oplevelser, gratis aktivitetsmuligheder og underholdning og gode tilbud på mad, drikke og produkter fra boder på markedspladsen.

- Der vil atter være havnestemning med masser af muligheder for alle som tidligere år med specielt fokus på aktiviteter for børn og unge, siger Lars Wiskum, der er formand for Foreningen Vedbæk Havnedag.

- Man kan blandt andet prøve at spille vandpolo, dykke, snorkle, prøve havkajak, sejlads og stand-up paddle med havnens foreninger, siger Lars Wiskum.

Havnedagens fulde program kan findes på www.vedbækhavnedag.dk og Facebook for Vedbæk Havnedag. Lars Wiskum understreger, at alle aktiviteter - som altid - er gratis

- Vedbæk Havnedag er tænkt som sommerens begivenhed for hele familien med søsportsaktiviteter, markedsplads med handelslivet, havneaktiviteter med foreningerne, opvisninger, musik i miljøet, konkurrencer og lidt godt at spise og drikke, siger Lars Wiskum.

Vedbæk Havnedag starter søndag klokken 09.00 med gratis morgenbord og morgenbadning hos Vedbæk Vikingelaug og afsluttes traditionelt med Plankedysten klokken 16.30, hvor repræsentanter for foreninger, virksomheder og politiske partier skal dyste om, hvem der kan bevare balancen på planken og hvem der skal en tur i havnevandet.

- Konkurrencen er et tilløbsstykke som i lighed med tidligere år vil blive kommenteret af en kendt person, siger Lars Wiskum, der mener, at det er oplagt, at årets havnedag kombineres med fejringen af Vedbæk Havns 100-års jubilæum.

Vedbæk Havnedag og fejringen af 100-års jubilæet har hver sit område på havnen, hvor havnens jubilæumsaktiviteter samles i et område med blandt andet børnebrunch, 100-års lotteri, en fotoudstilling med indtryk fra 100 år på havnen, stande med nogle af havnens foreninger og samarbejdspartnere.

I forbindelse med fejringen af havnens runde dag rejses der et stort telt ved havnekontoret.

På Kulturområdets stand på markedspladsen er tilmelding til en guidet fire kilometer lang gåtur med lokalhistorie på Vedbækturen.

Hvis vejret bliver godt, forventer arrangørerne af de to begivenheder, at der kommer mange mennesker, hvilket kan give trafikale udfordringer. Derfor har man besluttet at lukke helt for parkering på havnen og henstiller samtidig til, at gæster ikke sætter deres biler på villavejene i nærheden.

Til gengæld har havnen lejet en bus, der kører i rutefart til og fra havnen til to parkeringspladser i nærheden - en midlertidig parkeringsplads på hjørnet af Gøngehusvej og Henrikholms Alle samt parkeringspladsen ved Vedbæk Skole.

Fra klokken 10.00 til 17.30 kører der således en shuttlebus fra parkeringspladserne til og fra havnen hver halve time.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?