17. oktober 2019
Godt tre timer efter et røveri i Birkerød og kun 34 minutter efter et røveri i Frederikssund blev en 24-årig mand fredag anholdt i Veksø.
Godt tre timer efter et røveri i Birkerød og kun 34 minutter efter et røveri i Frederikssund blev en 24-årig mand fredag anholdt i Veksø.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HAPS: Røver snuppet efter 34 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAPS: Røver snuppet efter 34 minutter
Rudersdal - 05. juli 2019 kl. 19:22
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har fredag klokken 15.34 anholdt en 24-årig mand, der er den formodede gerningsmand til to røverier i Nordsjælland.

arrow Læs også: Unge erkendte røverier: Ryger direkte i fængsel

Det første røveri blev begået mod SPAR på Nørrevang i Birkerød fredag klokken 12.12, inden det også gik ud over købmand på Marbækvej i Frederikssund klokken 15.00.

Ved begge røverier truede manden personalet i forretningerne med pistol. Nordsjællands Politi ønsker ikke at oplyse størrelsen på udbyttet ved røverierne.

Efter røveriet i Birkerød udsendte Nordsjællands Politi et signalement og billede af manden. Flere borgere henvendte sig kort tid efter til politiet med oplysninger om, hvem manden kunne være.

- Den 24-årige blev anholdt, da han sammen med en formodet medgerningsmand, kørte i bil ad Kirkebakken i Veksø, oplyser Henriette Døssing fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi er i færd med yderligere efterforskning af sagen, og har derfor ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen i skrivende stund.

Efter røveriet i Birkerød udsendte politiet et foto af den formodede gerningsmand, der samtidig fik følgende signalement: Stor tatovering på højre side af halsen, sorte bukser, grå hættetrøje, sorte sko m/hvid kant og solbriller. Da manden endnu ikke er dømt har Nordsjællands Politi bedt alle medier om at fjerne billedet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.