3. april 2020
Rudersdal Big Band kan i år fejre 25-års jubilæum, og i den anledning spiller de jubilæumskoncert den 8. marts. Koncerten bliver spillet iført ens jakker, som bigbandet har fået en donation til at købe fra Veluxfonden.

 Pressefoto
Rudersdal Big Band kan i år fejre 25-års jubilæum, og i den anledning spiller de jubilæumskoncert den 8. marts. Koncerten bliver spillet iført ens jakker, som bigbandet har fået en donation til at købe fra Veluxfonden. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt klædt på til jubilæumskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt klædt på til jubilæumskoncert
Rudersdal - 12. februar 2020 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rudersdal Big Band fylder i år 25 år og holder i den forbindelse en stor jubilæumskoncert på MantziusLive i Birkerød søndag den 8. marts klokken 15.00 hvor jazz-, gospel-, blues- og soulsangeren Miriam Mandipira og jazztrompetisten Henrik Bolberg optræder som gæstesolister.

- Ved sådan en lejlighed bør man være godt klædt på både musikalsk og tøjmæssigt, siger formand for Rudersdal Big Band Helge Haugaard.

Han ansøgte derfor Veluxfonden om støtte til nye jakker da jubilæet nærmede sig.

Ansøgningen gav pote, og bigbandet modtog for nylig en donation til de nye jakker som repræsentanter for bandet har været ude at udvælge hos Tøjexperten i Lyngby Storcenter.

Butikschef Peter Hansen lagde derfor sidenhen vejen forbi bandets øveaften på Kulturcenter Mariehøj med en kollektion af jakker, som blev prøvet flittigt ind imellem spilleriet.

Det vakte stor glæde blandt bandets medlemmer både at se, føle og prøve de nye jakker.

Det musikalske program er stort set på plads til jubilæumskoncerten på MantziusLive, oplyser Rudersdal Big Band i en pressemeddelelse.