18. juni 2019
Ann Sofie Orth, der bor i Gl. Holte, har været formand for den konservative vælgerforening siden 2008. Hun sidder i dag også med i partiets centrale hovedbestyrelse. Foto: Lars Sandager Ramlow
Ann Sofie Orth, der bor i Gl. Holte, har været formand for den konservative vælgerforening siden 2008. Hun sidder i dag også med i partiets centrale hovedbestyrelse. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genvalg og comeback på K-generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genvalg og comeback på K-generalforsamling
Rudersdal - 05. februar 2019 kl. 04:52
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Restaurant Nautilus i Vedbæk var fyldt godt op, da Det Konservative Folkeparti i Rudersdal på sin årlige generalforsamling i sidste uge havde besøg af partiets spidskandidat til det kommende EU-parlamentsvalg, Pernille Weiss. Hun har overtaget posten som partiets EU-frontfigur efter Bendt Bendtsen, og Weiss fortalte om, hvilken rolle hun mener, at EU skal spille i en stadig mere usikker global verden. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Pernille Weiss pointerede, at Trump, Rusland og Kina har brug for et stærkt demokratisk sindet og frihandelsorienteret Europa som modvægt. Hun fortalte, at hendes EU-politik tog udgangspunkt i nationalstaternes Europa, og at EU, efter hendes mening, skal koncentrere sig om grænseoverskridende politiske problemstillinger, fremfor at blande sig i eksempelvis barselsordninger, som hører bedst hjemme i de enkelte landes parlamenter, fortæller Ann Sofie Orth, der på generalforsamlingen blev genvalgt som formand.

Ann Sofie Orth, der bor i Gl. Holte, har været formand for vælgerforeningen siden 2008, og sidder i dag med i partiets centrale hovedbestyrelse.

På generalforsamlingen var der udover genvalget også et comeback.

En nyhed på den konservative navnefront er nemlig, at forhenværende kommunalbestyrelsesmedlem Mikkel Barnekow fra Høsterkøb nu vender tilbage på Rudersdals politiske scene, som en del af den konservative bestyrelseskreds.

Mikkel Barnekow var medlem af kommunalbestyrelsen fra 2009-2013, hvor han valgte ikke at genopstille. Ligeledes indtræder Karen Schousboe fra Holte i den konservative vælgerforeningsbestyrelse, oplyser Ann Sofie Orth.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.