21. januar 2019
Spisestedet KulturBrasseriet på Kulturcenter Mariehøj er gået konkurs og brugerne må nu afvente, at boet er gjort op, så der kan findes en ny forpagter. Pressefoto
Spisestedet KulturBrasseriet på Kulturcenter Mariehøj er gået konkurs og brugerne må nu afvente, at boet er gjort op, så der kan findes en ny forpagter. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gæster på kulturcenter må vente på nyt spisested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæster på kulturcenter må vente på nyt spisested
Rudersdal - 08. februar 2018 kl. 14:03
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I over en måned har det ikke været muligt at købe mad og drikke på Kulturcenter Mariehøj, fordi spisestedet KulturBrasseriet er gået konkurs.

Det fremgår af kulturcentrets hjemmeside.

Her kan man også læse, at KulturBrasseriet allerede i starten af året meddelte, at spisestedet var gået konkurs, og det vides ifølge hjemmesiden endnu ikke, hvor lang tid det varer, før man igen kan bestille forplejning på Kulturcenter Mariehøj.

- Når man er ude i sådan en konkurssag, så går der en vis tid, før der sker noget, fordi der blandt andet skal en kurator på, der skal gøre boet op, siger Birgit Hoé Knudsen, der er kulturchef i Rudersdal Kommune.

Derfor må både kommune og gæster på Kulturcenter Mariehøj vente tålmodigt på, at boet efter KulturBrasseriet er gjort op, før en ny forpagter kan rykke ind. Når kurator har opgjort boet, kan Kultursekretariatet gå i gang med processen om at finde en ny forpagter.

- Det vi gør lige nu er, at vi afventer, indtil vi må arbejde med vores café igen. Når man er en del af en konkurssag, må man respekterer, at man eksempelvis ikke har adgang til lokalerne. Vi har selvfølgelig adgang til caféen, fordi det er en del af kulturcentret, men vi har ingen mulighed fro at lade andre gå ind og producere mad lige nu, siger Birgit Hoé Knudsen, der fortsætter:

- Vi tror bestemt på, at der er nogle andre, der kan være interesserede i at drive stedet videre, for vi kan se, at det egentlig er en rimelig god forretning. Vi har også draget os nogle erfaringer, som vi selvfølgelig sætter i spil, når vi er i dialog med brugerne.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Kristine Thrane (S), håber, at man hurtigst muligt kan finde en ny forpagter til Kulturcenter Mariehøj.

- Vi synes jo selvfølgelig, at det er rigtig ærgerligt, at stedet er gået konkurs, for vi vil rigtig gerne have et godt sted, hvor folk kan komme og spise noget god mad og hygge sig. Så vi venter i virkeligheden på, at vi forhåbentlig kan finde en ny forpagter hurtigst muligt, siger Kristine Thrane, der også påpeger, at det måske er ekstra vigtigt for Kulturcenter Mariehøj, at der er forplejning på stedet.

- Nu har vi jo lavet et kulturcenter, som vi gerne vil have, at folk kommer og bruger, og det ligger jo lidt langt væk fra andre caféer, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at der er et sted på Mariehøj, hvor man kan sidde og få noget mad og en kop kaffe. Vi vil jo gerne have, at det bliver ved med at være et sted, hvor folk har lyst til at komme og mødes, siger Kristine Thrane.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk