18. marts 2019
I forhold til 2017-udgaven af Cykelstafetten var deltagerantallet i år steget med 29 procent.  Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

I forhold til 2017-udgaven af Cykelstafetten var deltagerantallet i år steget med 29 procent. Pressefoto
Foto: Claus Ljungdahl Soevangs Alle 25 Ishoej Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremgang for årets cykelstafet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremgang for årets cykelstafet
Rudersdal - 05. juli 2018 kl. 07:22
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens 2017-udgaven af Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal regnede væk, hvilket kunne aflæses i deltagerantallet, kan arrangørerne glæde sig over, at der i år var solskin og hele 29 procent flere deltagere end i 2017. Ifølge en pressemeddelelse fra arrangørerne tilskriver man blandt andet fremgangen med en kombination af, at Cykelstafetten er blevet mere kendt, og at flere store virksomheder i år deltog i Cykelstafetten, hvor virksomheder som Maersk og DKTV deltog, ligesom oprettelsen af en soloklasse sandsynligvis også spillede ind.

- Vi havde i år valgt, at åbne op for soloklasser - 70 eller 140 kilometer - og det blev en succes med fornuftige feltstørrelser på begge distancer. Stafetten vil altid være vores DNA, men vi vil fortsætte med soloklasserne med stærkt begrænset felter, så længe det bidrager positivt til festen, siger arrangør Ole Egeblad.

Når Cykelstafetten Spar Nord markedsføres som »Danmarks Sikreste motionscykelløb«, så er det en stor fornøjelse, at der kun var mindre uheld som begge var solo-uheld, fortæller Ole Egeblad. En cyklist havde problemer med at klikke ud af pedalerne, mens en anden kørte for hurtigt ind i et sving og mistede lidt hud. Der var således ingen styrt med flere involverede, og ingen kollisioner med biler eller andet.

- Vi sætter en ære i, at sikkerhedsniveauet sættes ekstraordinært høj, og igen leverede Rigspolitiets Idrætsforening en imponerende indsats. Der findes ikke en bedre garant for sikkerheden og en smidig afvikling end dem, siger Ole Egeblad.

Ifølge ham modtog Nordsjællands Politi, beredskabet og Rudersdal Kommune desuden ingen klager, og under løbet var der kun enkelte utilfredse billister, som endte med at blive guidet igennem.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.