28. maj 2020
Formanden for Hemingway Club Rudersdal, Helge Dissing, er blevet tildelt årets ældrepris af Lions Søllerød. Med prisen følger 5000 kroner og et æbletræ, der her bliver plantet i Havarthigårdens have. Privatfoto
Formanden for Hemingway Club Rudersdal, Helge Dissing, er blevet tildelt årets ældrepris af Lions Søllerød. Med prisen følger 5000 kroner og et æbletræ, der her bliver plantet i Havarthigårdens have. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand for Hemingway Club modtager ældrepris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for Hemingway Club modtager ældrepris
Rudersdal - 02. oktober 2019 kl. 19:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældreprisen fra Lions Søllerød gik i år til Helge Dissing, som er formand for Hemingway Club i Rudersdal. Hemingway Club er et socialt netværk for mænd over 60 år, som mødes til samvær i et par timer hver torsdag.

Prisen, der hvert år hvert år uddeles af Lions Søllerød gives til en person eller en gruppe, der har ydet en ekstraordinær indsats til fremme af de almene livsvilkår for Søllerødborgere i den tredje alder. Prisen består af et træ, der plantes på et af modtageren valgt sted, samt et mindre beløb.

Årets pris blev overrakt ved en begivenhed på Havarthigården med deltagelse af medlemmer fra Hemingway Club Rudersdal og fra Lions Søllerød. Prisen bestod af et æbletræ samt 5000 kroner.

Kirsten Storhaug, der er formand for lokaludvalget i Lions Søllerød, fremhævede i sin tale ved overrækkelsen Helge Dissings store indsats som formand for klubben lige siden klubbens start.

- Helge Dissing har med sin ildhu sørget for, at klubben fungerer efter hensigten, og at klubben fra den spæde start voksede til i dag at rumme to afdelinger med i alt 150 medlemmer. Klubbens succes skyldes i høj grad Helge Dissings engagement, lød det blandt andet fra formanden.

Efter talen blev æbletræet plantet i Havarthigårdens have.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?