20. oktober 2019
Eleverne fra Bistrupskolen ses her ved DR-Byen, hvor de i forrige uge deltog i en såkaldt Ultra:bit camp. En deltagelse, der blandt andet blev belønnet med en stor slikpræmie.  Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Eleverne fra Bistrupskolen ses her ved DR-Byen, hvor de i forrige uge deltog i en såkaldt Ultra:bit camp. En deltagelse, der blandt andet blev belønnet med en stor slikpræmie. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkeskoleelever vinder kæmpe slikpris hos DR

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkeskoleelever vinder kæmpe slikpris hos DR
Rudersdal - 02. oktober 2019 kl. 20:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eleverne fra 4. og 5. årgang på Bistrupskolen var i forrige uge på Ultra:bit camp i DR Byen med værten Sofie Østergaard fra DR Ultra.

På campen, der ifølge DR er en lærings-event, er et af målene at løfte børnenes forståelse for, hvad man kan udrette med kodning, kreativitet og teknologi.

Det hele foregår altså under ledelse af vært Sofie Østergaard, hvor de deltagende elever bliver kastet ud i en totimers event, og hjemmefra skal klassen have gennemført det forberedende undervisningsmateriale fra DR.

På campen blev der blev spillet musik, danset og selvfølgelig kæmpet om store præmier; 2,5 kilo slik samt kvalificering til konkurrence om 15.000 kroner. Og her kunne 4.b fra Bistrupskolen glæde sig at vinde den store slikpræmie i »vanddysten« samt førstepræmien for den bedste klimaidé.

Op til campen havde eleverne arbejdet med micro:bit kodning ad flere omgange, hvor de blandt andet har haft en hel kodningsdag i midten af september. Der har været arbejdet med kodning af navneskilte, rystespil og problemløsende opgaver som for eksempel, hvordan man laver en tyverialarm ved hjælp af en såkaldt micro:bit, der er en mini-computer, der styres af en mikroprocessor.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.