24. september 2021
Maria Santana er initiativtager til BSV's fodboldfitnesshold for kvinder. Hun træner også selv med på holdet.
Maria Santana er initiativtager til BSV's fodboldfitnesshold for kvinder. Hun træner også selv med på holdet.
Foto: Niels Hofma
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldfitness får rygstød af DBU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldfitness får rygstød af DBU
Opdateret 08. oktober 2014 kl. 06:47
Rudersdal - 08. oktober 2014 kl. 05:47
Af Niels Hofma

Siden august har en gruppe kvinder trænet fodboldfitness på Rundforbi Stadion i Nærum. Maria Santana oprettede holdet i samarbejde med Boldklubben Søllerød Vedbæk (BSV), og den 1. oktober blev holdet et officielt fodboldfitnesshold under DBU. Det er DBU, som har udviklet fodboldfitnesskonceptet.

- Det er rigtig fint, at holdet er kommet under DBU, fordi det styrker os. Vi har fået et økonomisk tilskud fra DBU, vi har fået bolde og veste fra dem, og vi får adgang til DBU's konsulenter på fodboldfitnessområdet, siger Maria Santana, som foruden at være initiativtager for fodboldholdet også selv deltager til træningerne.

I dag fra klokken 19 til 20 træner fodboldholdet sidste gang udendørs på Rundforbi Stadion, og efter efterårsferien bliver træningen rykket indendørs, hvor holdet har fået en haltid tirsdage fra klokken 19 til 20. Her fortsætter træningen til april, hvor træningen rykker uden for igen.

- Hidtil har tilbuddet været gratis, men efter efterårsferien skal man være medlem af BSV for at træne med. Det koster kun 450 kroner for et medlemskab i en hel indendørssæson, hvilket er det billigste medlemskab, der er i klubben, fortæller Maria Santana.

Indtil videre har der hver uge været omkring otte til 20 kvinder, der har trænet fodboldfitness på Rundforbi Stadion.

Man kan melde sig til BSV's fodboldfitnesshold på Facebook, ved at søge efter holdets Facebookprofil, der hedder »BSV Fodbold Fitness«.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Stemmer du til kommunalvalget i år?