25. februar 2020
Formanden for Ung i Rudersdal, Camilla Barner-Christensen, og formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Daniel E. Hansen (V), foran Rudegaard i Holte.
Formanden for Ung i Rudersdal, Camilla Barner-Christensen, og formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Daniel E. Hansen (V), foran Rudegaard i Holte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyttedag for ungemiljøet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyttedag for ungemiljøet
Rudersdal - 24. marts 2017 kl. 06:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kultur- og Fritidsudvalget i Rudersdal Kommune har besluttet at flytte Holte Ungecenter til Rudegaard Idrætsanlæg. Flytningen sker ifølge en pressemeddelelse for at skabe et nyt tilbud til unge i Holte-området, og forventningen er, at Rudegaard Idrætsanlæg, med sin placering tæt i naturen, har det, der skal til for at skabe et godt ungemiljø med socialt samvær, fysik udfoldelse og naturoplevelser. Det skriver Frederiksborg Amts Avis fredag.

Formanden for Ung I Rudersdal, Camilla Barner-Christensen, er begejstret for flytteudsigterne:

- Mange unge har allerede deres daglige gang på Rudegaard, og det nye ungemiljø på Rudegaard har potentialet til at skabe gode synergier mellem de unges fritidsinteresser og deres sociale liv og netværk. Ung i Rudersdal ser frem til at samarbejde endnu mere med foreningslivet om aktiviteter, der gavner både unge og foreningslivet, siger Camilla Barner-Christensen, der også sidder i kommunalbestyrelsen for Venstre.

Hendes kommunalbestyrelseskollega og formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Daniel E. Hansen (V), supplerer:

- Ved at skabe et nyt ungemiljø på Rudegaard Idrætsanlæg sætter vi større fokus på sundhed og bevægelse i tilknytning til naturen. Vi er med til at skabe en ramme, der bygger bro mellem brugerne af ungecentret og foreningernes medlemmer. Flytningen af Holte Ungecenter kommer også til at skabe en bedre udnyttelse af den »Den hvide bygning« og en bedre sammenhæng med de omkringliggende faciliteter.

Kommunen oplyser, at den kommende tid skal bruges på at forberede byggeprocessen, og der bliver fokus på udvikling af samarbejde mellem Ung i Rudersdal og foreningerne på Rudegaard.