22. oktober 2020
Mellem torsdag og søndag er der ifølge Nordsjællands Politi blevet anmeldt seks indbrud. Et sted kom beboeren hjem, mens indbruddet stod på.
Mellem torsdag og søndag er der ifølge Nordsjællands Politi blevet anmeldt seks indbrud. Et sted kom beboeren hjem, mens indbruddet stod på.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere villaer ramt af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere villaer ramt af indbrud
Rudersdal - 20. januar 2020 kl. 15:57
Af Joram G. Menzer

Ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport er der mellem torsdag og søndag blevet anmeldt seks indbrud i kommunen.

arrow Læs også: Højtaler stjålet fra personbil

I torsdags er det gået ud over en ville på Rude Vang, hvor en rude i en terrassedør mellem klokken 17.20 og 23.15 er blevet knust.

Tyven eller tyvene har dog ikke været inde i villaen.

Torsdag klokken 19.23 kom en husejer hjem til sin villa på Bregnerødvej i Birkerød og kunne konstatere, at der var indbrud.

Beboeren har formentlig forstyrret gerningsmand, som er stukket af.

Fredag klokken 17.12 blev en alarm i en villa på Høbjergkrogen i Birkerød aktiveret, da to personer begik indbrud. De to personer ses på husets overvågning. Den ene gerningsmand var iført dunjakke, mens den anden var iført en hvid jakke med hættekravetrøje, og personen gik med en lygte.

Tyvene er kommet ind igennem et vindue, som formentlig var brudt op. Politiet kan ikke oplyse, hvad der er stjålet ved indbruddet.

Mellem fredag klokke 12.30 og lørdag klokken 08.00 er en rude i en terrassedør i en villa på Skodsborgvej i Nærum blevet knust. Fra villaen er der stjålet en højtaler, og ellers er der ikke overblik over kosterne.

Søndag modtog politiet så en anmeldelse om, at der mellem torsdag den 2. januar klokken 14.00 og søndag klokken 14.15 har været indbrud i en villa på Ellebakken i Birkerød. Her er et kældervindue listet af, og der er intet overblik over, hvad der er stjålet.

Søndag fik politiet ligeledes en anmeldelse om et indbrud, der er sket mellem tirsdag den 14. klokken 10.30 og søndag klokken 14.00.

Indbruddet er sket på Rude Vang i Holte, hvor et køkkenvindue er brudt op. Der er intet overblik over, hvad der er stjålet.

arrow Tyvene slog til fire gange i weekenden
20. januar 2020 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:31
arrow Muligvis påsat bilbrand: Rester af benzindunk lå ved udbrændt bil
20. januar 2020 kl. 11:30 Opdateret: kl. 11:30
arrow Smykker stjålet fra to adresser
20. januar 2020 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:19
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?