6. marts 2021
På tirsdag kan du opleve Trine Søndergaards kunst, som her er et eksempel på, i selskab med forfatter Merete Pryds Helle.
På tirsdag kan du opleve Trine Søndergaards kunst, som her er et eksempel på, i selskab med forfatter Merete Pryds Helle.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fascineret forfatter fortæller online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fascineret forfatter fortæller online

Merete Pryds Helle om sin fascination af Trine Søndergaards kunst i en online talk fra Gl. Holtegaard

Rudersdal - 22. februar 2021 kl. 11:45

Kunstneren Trine Søndergaard er aktuel med udstillingen "Nearly Now" på Gl. Holtegaard. Men publikum kan endnu ikke komme ind og se den på grund af coronanedlukningen. Udstillingen åbner, når det er muligt - og hvem ved, hvornår det sker?

Heldigvis lader Gl. Holtegaard ikke den forbistrede pandemi sætte en stopper for arrangementsprogrammet under udstillingen, som denne gang foregår på en ny måde, nemlig som et "streamet" arrangement online.

Arrangementerne i forbindelse med udstillingen gøres digitale og er tilgængelige for alle frem til udstillingen får lov at åbne for publikum.

Nu på tirsdag 23. februar klokken 17 kan man således besøge udstillingen online i selskab med den prisvindende forfatter Merete Pryds Helle.

Hjemmefra kan man høre forfatteren fortælle om sin mangeårige fascination af Trine Søndergaards fotokunst og de paralleller, hun oplever til sit eget omfattende forfatterskab, som blandt andet tæller slægtsromanen "Folkets Skønhed" fra 2016, som blandt andet vandt de De Gyldne Laubær. Senest udkom romanen "Nora," i 2019, som er en nyfortolkning af Ibsens klassiker "Et Dukkehjem."

De to kunstnere deler blandt andet en interesse for kvinders erfaringsverden og for forholdet mellem det synlige og det usynlige, det enkle og det komplekse.

Det kan man opleve hjemmefra og ganske gratis på tirsdag via et link, man kan finde på www.glholtegaard.dk.

msr

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?