18. december 2017
Bestyrelsesmedlem Daniel E. Hansen, der også sidder i kommunalbestyrelsen holdt indvielsestale og klippede snoren ved indvielsen. Foto: Forsyningen
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsesmedlem Daniel E. Hansen, der også sidder i kommunalbestyrelsen holdt indvielsestale og klippede snoren ved indvielsen. Foto: Forsyningen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Færre lugtgener med nyt spildevandsbassin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færre lugtgener med nyt spildevandsbassin
Rudersdal - 14. juni 2017 kl. 15:34
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Færre lugtgener og mindre vedligehold er blandt fordelene ved et nyt 1.300 m3 stort spildevandsbassin, der i torsdag - præcis en uge efter indvielsen - tages i brug. Det forklarer Kim Juul Koefoed, der er ingeniør i Forsyningen Allerød Rudersdal.

- Naboerne kan glæde sig, for noget af det gode ved det nye bassin er, at det fjerner nogle lugtgener, der har været tidligere, og det er meget nemmere at vedligeholde end et åbent bassin, siger Kim Juul Koefoed, der fortsætter:

- Det nye bassin er bygget, for at skåne vandløbet Kikhanerenden mod overløb fra spildevandsforurenet vand, for i øjeblikket er der ikke kapacitet nok til, at vi kan holde vandløbet rent, siger Kim Juul Koefoed, der også kan fortælle, at det har taget ni måneder at få bassinet klart.

Ved indvielsen holdt bestyrelsesmedlem Daniel E. Hansen, der også sidder i kommunalbestyrelsen for Venstre, indvielsestale og klippede snoren til det nye bassin.

Derefter fik de fremmødte lov til at se det nye bassin indefra, inden det altså tages i brug i dag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk