1. november 2020
Erik Fabrin tager fejl, når han sætter lighedstegn mellem bestyrelserne i Vedbæk Havn og Gl. Holtegaard Bredafonden, mener fondsekspert, advokat Christian Harlang.
Erik Fabrin tager fejl, når han sætter lighedstegn mellem bestyrelserne i Vedbæk Havn og Gl. Holtegaard Bredafonden, mener fondsekspert, advokat Christian Harlang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fabrin-kritiker i farezonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fabrin-kritiker i farezonen
Opdateret 18. november 2010 kl. 16:36
Rudersdal - 17. november 2010 kl. 04:00
Af Katrine Wied
De Konservative kalder det en politisk ofring, når Rudersdal-borgmester Erik Fabrin onsdag morgen fremlægger et forslag i økonomiudvalget om at fjerne to politikere fra Gl. Holtegaard Bredafondens bestyrelse. Dermed risikerer den konservative Fabrin-kritiker Claus Larsen at miste sit mandat i fondsbestyrelsen.
arrow Læs også: Konservative retter ind i Breda-sag

Erik Fabrin henviser til, at konstruktionen i fonden er ulovlig, fordi kommunalbestyrelsen har et bestemmende flertal på tre ud af fem bestyrelsesmedlemmer. Det har kommunen tidligere har fået dom for at have i Vedbæk Havn.

Men en af Danmarks førende fondseksperter, advokat Christian Harlang, mener ikke, at man kan sætte lighedstegn mellem kommunens engagement i havnen og i Gl. Holtegaard.

- Jeg mener ikke, at Fabrin har ret. At drive en havn er inden for kerneområdet for en kommune, også juridisk. Dette understreger dommen om Vedbæk Havn også. Gl. Holtegaard er et kommunalt biprodukt. Allerede af den grund er det uden betydning, hvor mange af denne fonds bestyrelsesmedlemmer, der har forbindelse til kommunalbestyrelsen, siger Christian Harlang.
arrow Breda-sagen er en taber-sag
22. december 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 11:49
arrow Fonds-ballade skaber kile mellem K og V
16. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 21:22
arrow Styrelse: Fabrin på vej mod ulovlig beslutning
15. december 2010 kl. 04:00 Opdateret: kl. 10:12
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?