30. oktober 2020
Erik Fabrin (V) kom i modvind i Gl Holtegård Breda-fonden, fordi han har givet fondens lejligheder med sundudsigt til sine børn og venner.
Erik Fabrin (V) kom i modvind i Gl Holtegård Breda-fonden, fordi han har givet fondens lejligheder med sundudsigt til sine børn og venner.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fabrin fortætter i Breda-fonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fabrin fortætter i Breda-fonden
Opdateret 28. april 2011 kl. 08:04
Rudersdal - 28. april 2011 kl. 04:00
Af Katrine Wied
Gl. Holte: Borgmester Erik Fabrin (V) og formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jens Bruhn (S) blev valgt som repræsentanter for Rudersdal Kommunalbestyrelse i Gl Holtegaard Breda-fondens bestyrelse. Det skete uden afstemning på kommunalbestyrelsens møde i aftes.
arrow Læs også: Grønt lys til Fabrin og fond

I forbindelse med, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og Statsforvaltningen behandlede sammensætningen af medlemmer i Gl Holtegaard Breda-fondens vedtægter, påpegede Statsforvaltningen, at det var ulovligt, at Rudersdals borgmester var født formand for fonden. Medlemmer af fondsbestyrelsen skal i stedet udpeges af kommunalbestyrelsen.

De Konservative ønsker dog fortsat, at Claus Larsen (K) sidder i fondens bestyrelse. Men da partiet ikke ønsker at bryde konstitueringsaftalen med Venstre, stod Konservative i en kattepine i går.

- Ingen kan være i tvivl om, hvor Konservative står. Vi har udtrykt om, at vi er repræsenteret i Gl Holtegaards bestyrelse. Det er ikke lykkes. Men vi undlader at pege på Erik Fabrin og Jens Bruhn, sagde Birgitte Schjerning Povlsen, som dermed vendte ryggen til LokalListens tilbud i rådssalen om at støtte Claus Larsens kandidatur.

Dermed kan Jens Bruhn sætte sig i bestyrelsen. Han sagde:

- Vi bakker op, fordi vi er en del af valgforbundet, lød det fra Kultur- og Fritidsudvalgsformanden, som dog måtte se sin partifælle Poul Bach angribe Fabrin.
arrow Bredasagen: Tilsynet frikender Fabrin
17. maj 2011 kl. 04:00 Opdateret: kl. 22:21
arrow LokalListen om Breda: Gå af, Fabrin
27. april 2011 kl. 11:51 Opdateret: kl. 11:51
arrow Fabrin giver husly til endnu en ven
22. marts 2011 kl. 09:27 Opdateret: kl. 08:58
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?