4. juli 2020
Tidligere beredskabschef i Rudersdal-Hørsholm Brandvæsen Jesper Djurhuus, kom forbi og hilste på afgående kommunaldirektør, Bjarne Pedersen. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Tidligere beredskabschef i Rudersdal-Hørsholm Brandvæsen Jesper Djurhuus, kom forbi og hilste på afgående kommunaldirektør, Bjarne Pedersen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FOTOSERIE: Flot farvel til Bjarne Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOTOSERIE: Flot farvel til Bjarne Pedersen
Opdateret 28. november 2019 kl. 23:18
Rudersdal - 28. november 2019 kl. 21:46
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taler, sang, høje hurraråb og en tåre eller to i et par øjenkroge...

Torsdag eftermiddag blev der sagt eftertrykkeligt farvel til Bjarne Pedersen, der nu forlader stillingen som kommunaldirektør i Rudersdal. Rådssalen i Holte var fyldt fra start. Borgmestre, direktører, chefer, ledere og medarbejdere fra det kommunale system samt samarbejdspartnere fra nær og fjern. Alle kom for at sige »Tak og god vind fremover«.

- Få topledere kan som du få de mest komplekse problemer ned på jorden og håndtere dem, så vi andre bagefter ikke helt forstod, hvor problemet blev af. Du har fulgt med tiden, men aldrig med tilfældige dagsordener. Du insisterer på og værner om det danske sprog fremfor smarte, udenlandske begreber, som mange bruger, og få forstår, lød det blandt andet i talen fra Birgitte Lundgren, der nu overtager posten som kommunaldirektør.

Derudover var der tale af borgmester Jens Ive (V) og af Marianne Toftgaard, der er næstformand i MED-systemet, mens medarbejderne sagde farvel med en sang.

Se de fine stemningsbilleder i billedserien herover...

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?