13. juli 2020
Kommunens erhvervsudvalg har været  på besøg hos den globale aktør indenfor etiketindustrien Grafisk Maskinfabrik A/S i Birkerød, hvor udvalgets medlemmer blandt andet hørte om virksomhedens udvikling. Foto: Rudersdal Kommune
Kommunens erhvervsudvalg har været på besøg hos den globale aktør indenfor etiketindustrien Grafisk Maskinfabrik A/S i Birkerød, hvor udvalgets medlemmer blandt andet hørte om virksomhedens udvikling. Foto: Rudersdal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsudvalg på besøg hos global aktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsudvalg på besøg hos global aktør
Rudersdal - 28. november 2019 kl. 06:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Virksomheden Grafisk Maskinfabrik A/S, der ligger i Birkerød og som udvikler og producerer anlæg til digitallabelprint, beskæftiger mere end 100 medarbejdere og har datterselskaber i Chile, Italien og USA.

For nylig havde virksomheden så besøg af kommunens Erhvervsudvalg, skriver Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse. Besøget er en del af den række besøg, som udvalget tager på hos virksomheder beliggende i kommunen.

Grafisk Maskinfabrik, der også er kendt som GM, er en familieejet virksomhed, som gennem fire årtier har udviklet og leveret innovative konverteringsløsninger til for- og efterbehandling i labelindustrien, altså etiketter.

GM er en global aktør på markedet, og virksomheden er bygget på værdier om dansk design og solidt håndværk og er desuden solidt forankret på viden om og indsigter fra den grafiske industri.

- Det er inspirerende at høre GM's historie om, hvordan de som lokal virksomhed har vokset sig til en stor, global aktør på markedet, hvordan de fortsat sikrer udvikling i samarbejde med forskningsinstitutioner - og samtidig holder fast i deres danske værdier og traditioner, siger Randi Mondorf (V), der er formand for Erhvervsudvalget, i pressemeddelelsen fra kommunen.

GM's mere end 100 medarbejdere leverer blandt andet forskellige maskiner og løsninger til selvklæbende etiketkonverterings- og efterbehandlingsindustrien. GM arbejder hele tiden mod målet om at gøre konvertering nemt, og derfor er deres designfilosofi »smart og kompakt design«, og de forsøger hele tiden at være innovative og nyskabende og lave intelligent design.

Selvom det er en global virksomhed med kontorer rundt omkring i verden, bliver alle GM's maskiner designet, udviklet, produceret og samlet i bygningen i Birkerød.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?