18. september 2020
Jesper Winther Andersen (t.v.) overrækker årets erhvervspriser fra Rudersdal Erhvervsforening til Casper Dittlau Dyrberg og Maria Dittlau Dyrberg fra Konella Gruppen samt Lars Bjørnkjær og Lars Michael Olsen fra Birkerød Værktøjsmagasin. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Jesper Winther Andersen (t.v.) overrækker årets erhvervspriser fra Rudersdal Erhvervsforening til Casper Dittlau Dyrberg og Maria Dittlau Dyrberg fra Konella Gruppen samt Lars Bjørnkjær og Lars Michael Olsen fra Birkerød Værktøjsmagasin. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsforeningen på god fod med kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsforeningen på god fod med kommunen
Rudersdal - 21. januar 2020 kl. 06:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Rudersdal Erhvervsforening holdt en velbesøgt nytårskur var et af de bærende elementer, at formanden for kommunens erhvervsudvalg, Randi Mondorf (V), kom og sagde nogle ord om status på forholdet mellem Rudersdal Kommune og det lokale erhvervsliv. Det skriver Rudersdal Erhvervsforening i en pressemeddelelse.

Randi Mondorf, der netop er blevet opereret i foden og ankom på to krykker, lagde humørfyldt ud med, at Rudersdal Erhvervsforening og Rudersdal Kommune er kommet på god fod, efter erhvervsforeningen i årevis har efterlyst en større kommunal indsats og et større engagement på området.

-Der er sket og vil ske meget på erhvervsområdet i kommune. Vi har indledt flere samarbejder, og vi har erkendt hvor vigtig kommunikationen er, fastslog Randi Mondorf, der måtte sidde ned og med den opererede fod oppe på en stol under sit indlæg.

Jesper Winther Andersen, der er formand for Rudersdal Erhvervsforeningen, fulgte op på den lette stemning ved at rose Randi Mondorf for at komme på krykker til nytårskuren og lod takken ledsage af en buket blomster.

-Når nu du er tvunget til at sidde ned, er det jo lige ved, jeg skal ned på knæ for at overrække dig denne buket, sagde han og tilføjede:

-Og så er det selvfølgelig et problem, at du er formand for et stående udvalg.

Traditionen tro blev årets erhvervspriser uddelt, og de gik denne gang gik til Konella Gruppen og til Birkerød Værktøjsmagasin.

I sin begrundelse sagde Jesper Winther Andersen til Konella Gruppen, der fik prisen med prædikatet »Årets mindre virksomhed«, at Konella er en Business Service virksomhed med et rendyrket fokus på professionelle kortere eller langvarige serviceydelser til virksomheder.

- Der ydes Business Support inden for telefonpasning, adresseservice, sekretærservice, receptionsservice, gæsteregistrering, administration samt økonomi og bogholderi. Det er efterspurgte discipliner, og det tæller med, at I ligger i Nærum. For det cementerer, at Rudersdal Erhvervsforening dækker hele kommunen, sagde Jesper Winther Andersen blandt andet.

Og til Birkerød Værktøjsmagasin lød begrundelsen:

-I får prisen for at være »Årets innovative virksomhed«. Det gør I, fordi I i et marked med udpræget konkurrence med succes har gjort service til en konkurrenceparameter. Hos jer er handelen ikke afsluttet, før maskinen kører og kunden er tilfreds, lød det fra Jesper Winther Andersen.

Næstformand i erhvervsforeningen, Jens Rimhoff, havde indhentet statements fra sidste års prisvindere, og samstemmende lød det, at de var glade for at have fået priserne, og at det havde haft en god effekt i forhold til eksisterende og kommende kunder for dem.

Der var et flot fremmøde til nytårskuren, og det lokale erhvervsliv er hoppet ind i det nye år med optimisme. Måske især Benny Würtz fra Team Rudersdal. For andet år i træk vandt han nemlig den underholdende Kahoot-quiz.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?