

Se billedserie
Søhuset Konferencecenter, der ligger i DTU Science Park, har fået ny manager, der vil stå for et gastronomisk nybrud.
I de naturskønne omgivelser i DTU Science Park ligger Søhuset Konferencecenter, som nu har fået ny F&B Manager (food and beverage manager, red.), oplyser Søhuset i en pressemeddelelse.
Den nye manager er 48-årige Rasmus Kjær, som nu bliver ansvarlig for alt forplejning i forbindelse med møder, konferencer og events samt for Søhusets daglige frokostgæster fra DTU Science Park. Rasmus Kjær har været kok i over to årtier, heraf mange år som selvstændig.
Han har drevet flere restauranter, blandt andet Skovshoved Hotel og Krogs Fiskerestaurant, og han også haft en smørrebrødsrestaurant på Kgs. Nytorv.
Rollen som F&B Manager overtager Rasmus Kjær fra Michael Gyllinge, som har været ansvarlig for Søhusets gastronomiske profil de sidste fem år.
Michael Gylling er stoppet hos Søhuset, fordi han skulle flytte til Jylland.
Med Rasmus Kjær ved roret, kan Søhusets gæster blandt andet forvente flere grønne alternativer på menuen.

Søhuset Konferencecenter ligger i naturskønne omgivelser i DTU Science Park, og nu har konferencecentret fået en ny F&B Manager (food and beverage manager, red.) . Pressefoto
- Maden er en stor del af den oplevelse, gæsterne tager med hjem fra Søhuset. Det skal fortsat være gastronomiske nybrud, vi tilbyder vores gæster, og jeg går til opgaven med nysgerrighed, for jeg elsker at udfordre mig selv med nye koncepter, smags-oplevelser og ideer. Jeg glæder mig til at udvikle samarbejdet med lokale producenter og finde nye samarbejds-partnere i lokalområdet, siger Rasmus Kjær.
Søhusets Director of Conference, Christina Wejlemann, glæder sig over tilgangen af den ny manager.
- Vi glæder os til - i fællesskab - at få sat spot på Søhuset som gastronomisk ledestjerne indenfor smag, kvalitet og bæredygtighed. Rasmus kommer med enorm erfaring, og jeg har stor tillid til, at han vil inspirere og udfordre os. Det er vigtigt, at vi konstant udvikler os, særligt på bæredygtighedsområdet, hvor der sker en rivende udvikling, siger hun.
Rasmus Kjær er optaget af bæredygtighed og mener, at der ligger et stort ansvar i at tænke bæredygtighed hele vejen rundt i de store køkkener. I Rasmus Kjærs optik handler det både om økologi og om at have et tæt samarbejde med de lokale producenter, men det handler også om at udfordre køkkenet i at bruge hele råvaren for at mindske madspild, uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen.
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her