16. januar 2019
Kristian Andersen (t.v.) fra Nordea-fonden, Erann DD (midtfor) og formanden for Vedbæk Havnedag, Lars Wiskum, sidder her på Sydstranden, som søndag danner rammen om en havnedagens afsluttende koncert med BOHR og Erann DD. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Kristian Andersen (t.v.) fra Nordea-fonden, Erann DD (midtfor) og formanden for Vedbæk Havnedag, Lars Wiskum, sidder her på Sydstranden, som søndag danner rammen om en havnedagens afsluttende koncert med BOHR og Erann DD. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erann glæder sig til at spille i baghaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erann glæder sig til at spille i baghaven
Rudersdal - 11. august 2018 kl. 07:49
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag går det løs på havnen i Vedbæk, hvor havnedagen løber af stablen med et hav af gratis aktiviteter og en afsluttende koncert med BOHR og Erann DD. Omdrejningspunktet for dagen er - stadig - at tilbyde en hyggelig dag med et væld af aktiviteter for alle, hvor der især skal være noget for børnene. Og alle aktiviteter skal - som altid - være gratis, fortæller Lars Wiskum, der er formand for foreningen Vedbæk Havnedag.

- Som jeg har sagt år efter år, så kan man komme herned stort set uden at have penge på lommen. Alle aktiviteter er gratis, for alle skal have muligheden for at komme og få en god dag, uden at det koster noget. Man skal måske lige have lidt penge med til mad og drikke, men vi siger pænt nej tak til aktiviteter, der koster penge, siger Lars Wiskum.

I anledning af at Vedbæk Havnedag har 10-års jubilæum, slutter man i år af med en koncert med det lokale band BOHR og Erann DD, der også bor i Vedbæk. Koncerten er naturligvis gratis for publikum. Erann DD selv glæder sig til at stå foran scenen i det, der nærmest er hans baghave.

- Altså, det vil jeg sige, at det har jeg sgu ventet i lang tid på at få mulighed for, siger Erann DD og griner.

Han fortsætter:

- Først og fremmest vil jeg faktisk starte med at rose Lars (Wiskum, red.) for hans ihærdighed og kreativitet. Han er en ægte ildsjæl. Vi bor på samme vej, så jeg ved, hvor meget arbejde han lægger i det her arrangement. Det er fantastisk, at der findes mennesker, der lægger deres tid i at lave nogle større arrangementer i Vedbæk. Jeg er faktisk meget beæret over at blive spurgt, om jeg vil komme og spille til et jubilæum, og jeg er stolt over at skulle spille i min egen by.

Musikeren garanterer, at han og bandet både vil have et par overraskelser i ærmet til søndagens koncert, ligesom han også løfter sløret for, at han måske nok er en smule mere nervøs, end han normalt ville være.

- Når man optræder for folk, man ikke kender, og man er langt væk hjemmefra, så kommer man og fyrer den af, og så er det det. Men når man er så tæt på sit hjem, så bliver man lidt små-nervøs. Det er jo alle de her mennesker, som jeg ser hele tiden. Det er dem, jeg vil have det bedste forhold til, for de er omkring mig til hverdag. Så jeg håber, at bageren kommer og tænker: »Det var sgu godt«. Og hvis de bliver skuffede, så skal jeg nok lige overvinde den, siger Erann DD.

Erann DD har flere gange selv deltaget ved havnedagen med sine børn, og han glæder sig over, at der sker noget i byen.

- Det er fedt, at der sker noget i Vedbæk. Vi har det jo ellers meget roligt i Vedbæk. Vi er ikke ude og fægte med armene hele tiden, og her er en utrolig behagelig og afslappet stemning, men det er fedt, at der også sker noget festligt, siger Erann DD.

Rudersdal Kommune har støttet havnedagen, ligesom Nordea-fonden har støttet med 50.000 kroner, hvilket har været en medvirkende årsag til at realisere den afsluttende koncert.

- Nordea-fonden står jo for det gode liv, og med det mener vi begivenheder, der er med til at aktivere en masse mennesker. Og så er det jo i bund og grund Lars' (Wiskum, red.) fortjeneste, at Nordea-fonden støtter havnedagen, fordi han er den ildsjæl, som han er. Han har gjort rigtig meget ud af sine ansøgninger og brugt rigtig meget tid på at sætte mig ind i, hvad for nogle drømme og planer han havde med havnedagen og 10-års jubilæet. Det betyder meget for vores støtte, at det er noget, som kan tiltrække alle borgere i kommunen, og at aktiviteterne er gratis. Det ligger lige i Nordea-fondens ånd, så jeg har egentlig ikke været i tvivl om, at vi ville støtte, siger Kristian Andersen fra Nordea-fonden.

Lars Wiskum vurderer, at en tredjedel af gæsterne kommer fra Vedbæk-området, en tredjedel fra Rudersdal Kommune og en tredjedel fra omkringliggende kommuner.

Vedbæk Havnedag foregår søndag fra klokken 09.00-17.00, hvorefter der er koncert på Sydstranden med BOHR og Erann DD.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk